Internațional

Fratele vitreg al lui Obama: Tatal nostru era un om violent

Ziarul de Vrancea
5 nov 2009 720 vizualizări
Mark Ndesandjo, fratele vitreg al lui Barack Obama care traieste la Shenzhen, sudul Chinei, si care pina acum a pastrat tacerea in ceea ce priveste legatura de rudenie cu presedintele american, a povestit ieri ca tatal lor era violent

"Tatal meu ma batea. O batea pe mama mea. Nu poti face asa ceva", a povestit el cu ocazia lansarii cartii sale. Mark Ndesandjo, care traieste in China de sapte ani, a lansat cartea "De la Nairobi la Shenzhen", la un an de la alegerea fratelui sau vitreg la Casa Alba. Tatal kenyan al lui Barack Obama s-a despartit de sotia sa cind Barack avea numai doi ani, iar presedintele american a vorbit de mai multe ori despre dificultatile unei copilarii fara tata. Mark Ndesandjo este fiul celei de-a treia sotii a tatalui lui Obama, Ruth Nidesand. El nu a folosit insa niciodata numele de familie si nici nu a vorbit despre legatura cu rudele sale, pina cind presa a dezvaluit informatiile. Semanind mult cu fratele sau Barack - la figura si la voce - Mark Okoth Obama Ndesandjo povesteste cum scenele din seara alegerilor l-au ajutat sa se impace cu numeroase probleme, inclusiv cu "numele Obama". "Am vazut speranta si bucuria din ochii oamenilor. Eram atit de mindru de fratele meu Barack. El a sters greutatea pe care am resimtit-o in toti acesti ani", a spus el. Absolvent al prestigioaselor universitati Stanford si Brown, el spune ca a parasit Statele Unite dupa ce si-a pierdut locul de munca, intr-un moment in care isi cauta un drum in viata. De atunci, el s-a consacrat muzicii la Shenzhen si, in acelasi timp, este consultant pentru exportatori chinezi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.