Internațional

Pasagerii unui avion au asistat înmarmuriti la o încaierare în plin zbor între membrii echipajului

Ziarul de Vrancea
5 oct 2009 614 vizualizări
Compania nationala indiana Air India a anuntat deschiderea unei anchete dupa o disputa cu schimburi de pumni între membrii echipajului, care a avut loc în plin zbor, în fata pasagerilor înmarmuriti.

Membrii echipajului s-au lovit si s-au insultat reciproc simbata, in timpul zborului dintre Sharjah (Emiratele Arabe Unite) si New Delhi, dupa ce o hostesa i-a acuzat pe piloti de hartuire sexuala.

încaierarea s-a propagat pina la bucatarie, apoi pina la compartimentele de calatori, spre marea stupefactie a celor 100 de pasageri prezenti. Potrivit ziarului Times of India, cabina pilotilor a ramas chiar goala la un moment dat, iar unul dintre piloti a amenintat ca deturneaza avionul in directia Pakistanului. Politia a inregistrat o plingere impotriva pilotilor pentru "atingere la pudoare". La rindul sau, compania anunta intr-un comunicat ca cei doi piloti si doi membri ai echipajului au fost suspendati.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.