Internațional

CE cere lamuriri cu privire la exploziile ecranelor iPhone

Ziarul de Vrancea
29 sep 2009 581 vizualizări
Comisia Europeana (CE) a cerut Apple explicatii cu privire la exploziile suferite de unele ecrane iPhone si a avertizat luni ca nu va ezita sa ordone retragerea acestora de pe piata daca se dovedeste ca sint periculoase pentru sanatate, relateaza AFP

"In aceasta vara au fost semnalate incidente in trei state - Franta, Marea Britanie si Germania. Analizele sint in curs. Daca una dintre tari declara ca aceste produse sint periculoase voi cere retragerea lor de pe piata", a declarat comisarul european pentru protectia consumatorilor, Meglena Kuneva. CE admite, totusi, ca "nu a mai fost semnalat niciun nou incident". "La ora actuala, nu exista nici o dovada ca ar fi riscante pentru sanatate", au subliniat colaboratorii comisarului, insa Meglena Kuneva a insistat ca "trebuie sa fim 100% siguri ca produsul nu este periculos". "Sintem in contact cu autoritatile nationale si cu producatorul. Asteptam raspunsurile pentru a trage concluziile", a mai spus comisarul UE.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.