Internațional

Polonia le cere rusilor sa condamne crimele staliniste

Ziarul de Vrancea
24 sep 2009 563 vizualizări
Escroci rusi cer bani pentru servicii de dezinfectare de gripa porcina

Bazindu-se pe teama provocata de propagarea virusului A(H1N1), un grup de escroci din Ekaterinburg, localitate din Urali, a trimis mai multor persoane facturi pentru servicii fictive de "dezinfectare" a blocurilor impotriva gripei porcine, scrie cotidianul de mare tiraj Trud. Locuitorii mai multor cartiere din oras au avut surpriza de a gasi in cutia postala cite o factura de 360 de ruble (opt euro) pentru "servicii de dezinfectare a spatiilor comune" din blocurile lor, pentru a preveni raspindirea virusului. Facturile, emise in numele firmei Ural-C, care se prezinta drept executorul serviciilor, contin un cont bancar in care trebuiau virati banii. Adresa companiei este falsa, iar serviciile pe care vrea sa le factureze sint absurde si ineficiente, a declarat purtatorul de cuvint al Serviciului local pentru drepturile consumatorului, Tatiana Pancenko.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.