Internațional

Ieri trebuia sa fie sfirsitul lumii

Ziarul de Vrancea
10 sep 2009 658 vizualizări
Ziua de 9 septembrie era vazuta de fanii Apocalipsei drept una potrivita pentru sfirsitul omenirii, la fel cum a fost si 6 iunie 2006

Miercuri, 9 septembrie 2009, a noua zi din a noua luna a celui de-al noualea an din acest mileniu, era ziua in care, potrivit prezicatorilor britanici, lumea urma sa se sfirseasca, informeaza Daily Mail. în ultimele saptamini, chatroom-urile devotate teoriilor despre conspiratiile extraterestrilor, culturile inchinate Apocalipsei si numerologii - persoane care considera ca numerele au o semnificatie mistica - au discutat indelung despre ziua de 9 septembrie 2009 (09/09/09).

Dintre acestia, unii avertizau in legatura cu explozia epidemiei de gripa porcina, altii spuneau ca lumea va fi inghitita de o gaura neagra generata de acceleratorul de particule CERN din Elvetia. Cu toate acestea, printre evenimentele previzibile ale zilei de 9 septembrie erau lansarea unui joc video - "The Beatles: Rock Band" - si a unui nou produs Apple, conform jurnalistilor britanici.

Ultimii ani au fost foarte tristi pentru fanii Apocalipsei, in conditiile in care trecerea dintre milenii s-a produs in liniste, iar data de 6 iunie 2006 (06/06/06) s-a dovedit a fi o zi obisnuita de marti, lipsita de evenimente spectaculoase. Fanii Apocalipsei si-au pus mari sperante in ziua de 9 septembrie 2009, in special in Marea Britanie, unde 999 este numarul telefonic al serviciului national pentru urgente.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.