Internațional

5 milioane de dolari pentru un loc de veci linga Marilyn Monroe

Ziarul de Vrancea
26 aug 2009 621 vizualizări
Eternitatea intr-un mormint situat chiar deasupra celui al lui Marilyn Monroe din cimitirul Westwood Village Memorial Park, Los Angeles, a fost scoasa la licitatie si vinduta contra sumei de 4,6 milioane de dolari, speculindu-se ca insusi Hugh Hefner ar fi cumparatorul

21 de doritori au intrat in cursa organizata de eBay, pentru a-si adjudeca locul de veci pozitionat chiar sub mormintul divei decedate in 1962. "Lucram acum cu vinzatorul si cu cel care a cistigat licitatia, pentru a finaliza tranzactia", a precizat Karen Bard, expert in cultura pop pentru site-ul eBay, refuzind sa ofere detalii suplimentare asupra neobisnuitei tranzactii. Mormintul licitat, de o mare simplitate, nu se diferentiaza cu nimic de celelalte zeci din cimitirul unde locurile de veci sint incastrate unele asupra celorlalte. Ceea ce-i da valoare este proximitatea de mormintul lui Marilyn Monroe. Actualul locatar, un anume Richard Ponser, a cerut expres sa fie inmormintat ... pe burta, pentru a sta cu fata spre Marilyn. Sotia sa, Elsie, acum in virsta de 70 de ani, si-a tinut promisiunea in cei 23 de ani cit a trecut de la inmormintarea sotului, dar in final a decis sa vinda pretiosul mormint, pentru a-si plati datoriile, conform LA Times. Speculatiile privind identitatea cumparatorului il indica pe proprietarul revistei Playboy, Hugh Hefner, care s-ar ascunde sub preudonimul de O***S. "Cred in lucrurile simbolice. A-ti petrece eternitatea alaturi de Marilyn este prea frumos, pentru a rata ocazia", ar fi declarat acesta in 1992, cind si-a cumparat un loc de veci in acelasi cimitir, pentru suma de 75.000 de dolari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.