Internațional

Un avion a aterizat de urgenta pe o autostrada din California

Ziarul de Vrancea
25 aug 2009 588 vizualizări
Un avion de mici dimensiuni, de tip Piper Comanche 260, avind la bord doua persoane, a aterizat de urgenta, ieri dimineata, pe autostrada 101 din California, in apropiere de Santa Barbara, lovind trei autoturisme, au anuntat autoritatile.

Avionul a aterizat pe autostrada, la doar citiva kilometri de aeroportul din Santa Barbara, destinatia sa finala. Dupa ce motorul s-a oprit in timpul manevrelor de aterizare, pilotul a pierdut controlul avionului si a aterizat pe banda dinspre sud a autostrazii, in sensul de circulatie. Avionul a lovit la aterizare doua automobile, ulterior rotindu-se in jurul axei sale si lovind un alt automobil cu coada, a declarat purtatorul de cuvint al Patrulei Autostrazilor din California, ofiterul James Richards. Unul dintre pasagerii aflati intr-unul dintre vehicule a primit ingrijiri pentru rani minore, a precizat purtatorul de cuvint, precizind ca nu au mai fost alti raniti.

Aterizarea a blocat traficul pe autostrada timp de aproximativ doua ore, a adaugat Richards. Acesta a declarat ca avionul decolase din Temecula, in sudul orasului Los Angeles (California), si se indrepta catre aeroportul din Santa barbara, un zbor de circa 290 de kilometri. Pilotul le-a spus autoritatilor ca a incercat sa schimbe liniile de alimentare cu carburant in timpul zborului si ca nu a mai putut reporni avionul. El a declarat, de asemenea, ca a informat turnul de control al aeroportului ca urma sa aterizeze pe autostrada, a precizat, Richards.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.