Internațional

Ministrul german al Economiei este considerat cel mai sexy politician al tarii

Ziarul de Vrancea
22 aug 2009 664 vizualizări
Tinarul ministru conservator al Economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, stea în ascensiune a politicii germane, este considerat "cel mai sexy politician al tarii", potrivit unui sondaj publicat ieri de Laviva.

Aristocratul in virsta de 37 de ani, cu un suris cuceritor, a primit acest titlu in urma unui sondaj efectuat de Institutul Gewis din Hamburg pentru aceasta publicatie. Zu Guttenberg, membru al partidului conservator CSU, aripa bavareza a CDU-ului cancelarului Angela Merkel, era aproape necunoscut marelui public cind a fost propus pentru Ministerul Economiei la 10 februarie 2009. De atunci a devenit politicianul cel mai apreciat de germani. Ministrul a facut sa se vorbeasca despre el cind si-a pus in joc demisia in cursul negocierilor pentru salvarea Opel.

Casatorit si tata a doi copii, ministrul pozeaza de bunavoie pentru fotografi alaturi de sotia sa, o frumoasa blonda, nascuta von Bismarck-Schönhausen, in tinuta de gala la Opera sau in blugi la un concert AC-DC.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.