Internațional

Cum i-ar sta lui Obama in rolul lui Joker din Dark Knight

Ziarul de Vrancea
5 aug 2009 582 vizualizări
Afise care il caricaturizeaza pe presedintele american au fost raspindite prin Los Angeles

Sute de afise care il infatiseaza pe presedintele Barack Obama in rolul personajului "The Joker" din filmul "The Dark Knight" au fost raspindite prin Los Angeles. Autorii afiselor au scris cuvintul "socialism" deasupra si dedesubtul portretului caricaturizat al liderului de la Casa Alba. Personajul "The Joker" a fost interpretat de Heath Ledger in ultima productie din seria "Batman". Obama apare machiat precum personajul din "Cavalerul intunericului": fata este alba, ochii au cercuri negre in jur si doua cicatrici rosii pleaca din colturile gurii. Nu se stie cine este autorul afiselor si nici cine le-a distribuit. Ele au fost postate cu o zi inainte ca Barack Obama sa implineasca 48 de ani.

Republicanii l-au acuzat de mai multe ori de "socialism" pe Obama. In iunie, fostul guvernator al statului Alaska, Sarah Palin, a declarat ca "tara se indreapta spre socialism", iar acuzatiile s-au intensificat in ultimele zile, cind criticii au afirmat ca sistemul de sanatate propus de presedintele Obama este "socialist".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.