Internațional

Berlusconi urmeaza o terapie antistres si de odihna

Ziarul de Vrancea
3 aug 2009 717 vizualizări
Premierul Italiei si-a luat un concediu de refacere pe parcursul caruia are de gind sa si slabeasca

Premierul italian SIlvio Berlusconi a inceput ieri un concendiu in care va face terapie antistres, va incerca sa slabeasca si se va odihni, potrivit medicilor care vor avea grija de el. Potrivit unui cotidian italian local, trei medici de la o clinica privata din Alto Adige, regiune aflata la frontiera italo-austriaca, au fost dusi simbata cu elicopterul la resedinta de la Milano a sefului guvernului pentru a-i da sfaturi si a-i stabili un regim alimentar adecvat.

"Plec putin in concediu", le spusese Berlusconi simbata jurnalistilor, dupa ultima sedinta de guvern inainte de vacanta de vara. "Pentru inceput, voi face zece zile de cura sportiva, pentru ca dupa ce am luat cortizon (pentru o durere de git, n.r.) trebuie sa slabesc putin", a adaugat el. "între 10 si 20 august, poate 25, voi fi in Sardinia", a precizat el, adaugind ca va merge si "o zi sau doua pe saptamina" in regiunea Abruzzi, afectata in mai de un cutremur si unde promisese ca isi va petrece concediul, printre sinistrati.

Pe linga o activitate politica intensa dominata de consecintele seismului si organizarea summitului G8 in orasul L\'Aquila, la inceputul lunii iulie, Silvio Berlusconi este prins de mai multe luni in scandaluri legate de viata sa privata. Recent, sotia sa a anuntat ca divorteaza si l-a acuzat ca frecventeaza minore. Presa i-a cerut in mod repetat sa dea explicatii asupra relatiei sale cu o tinara de 18 ani, iar in presa straina au fost publicate fotografii cu tinere dezbracate la vila sa din Sardinia. Ultimul scandal a fost declansat de publicarea inregistrarii unei discutii dintre Berlusconi si o prostituata de lux, Patrizia D\'Addario, care afirma ca a fost de doua ori acasa la premier la Roma si a petrecut noaptea acolo.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.