Internațional

Gripa porcina da tircoale reginei Marii Britanii

Ziarul de Vrancea
27 iul 2009 664 vizualizări
Doua cazuri de gripa porcina au fost semnalate printre angajatii palatului Buckingham si unul la castelul Windsor, determinind-o pe regina sa ordone aplicarea cu mai multa strictete a regulilor de igiena.

Personalul palatelor regale a primit instructiuni sa aplice cu strictete recomandarile Ministerului Sanatatii (NHS), inclusiv izolarea persoanelor deja infectate, pentru a preveni raspindirea virusului. Unul dintre cei infectati cu virusul gripei porcine la Buckingham lucreaza la bucatarie, ceea ce sporeste riscul la care sint expusi membrii familiei regale. "Avind in vedere viteza cu care se raspindeste acest virus, este important ca oricine prezinta simptomele, in special la bucatarie, sa fie izolat", a declarat o sursa de la palat. Si la castelul Windsor s-a semnalat un caz de infectare cu virusul gripei porcine, la un membru al corului reginei care cinta in capela St. George. Regina isi petrece saptamina la Buckingham, iar weekendul la Windsor, iar apropiatii ei spera ca va pleca cit mai curind in Scoatia la Balmoral, unde isi petrece vara, pentru a reduce riscul de a se imbolnavi.


Gardienii Revolutiei ameninta ca vor lovi instalatiile nucleare israeliene


Corpul Gardienilor Revolutiei, armata ideologica a regimului de la Teheran, a amenintat simbata ca Iranul va ataca instalatiile nucleare israeliene, daca Ierusalimul va ataca republica islamica. "Daca regimul sionist ataca Iranul, vom lovi cu siguranta instalatiile sale nucleare cu rachetele noastre", a declarat Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei. Corpul Gardienilor Revolutiei este armata ideologica a regimului si dispune de unitati aviatice, maritime si terestre, cu o structura de comandament diferita de cea a restului trupelor. Liderii iranieni resping de cele mai multe ori un posibil atac israelian, dind asigurari ca Ierusalimul nu este in pozitia de a ataca republica islamica, al cincilea exportator de petrol din lume. De asemenea, ei ameninta ca Teheranul ar raspunde cu un atac vizind interesele americane si israelul. Statele Unite si Israelul acuza Iranul ca incearca sa obtina arme nucleare si nu au exclus posibilitatea unei operatiuni militare pentru a pune capat programului atomic al Teheranului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.