Internațional

Eclipsa din Asia: astrologii prevestesc razboaie, atentate si catastrofe

Ziarul de Vrancea
21 iul 2009 726 vizualizări
Razboaie, atentate, revolte sau catastrofe naturale - astrologii prezic ce-i mai rau dupa eclipsa totala de soare ce se va produce miercuri in Asia. Cea mai lunga eclipsa totala de soare a secolului XXI este "un moment foarte periculos in Univers", avertizeaza Raj Kumar Sharma, astrolog din Bombay.

"Daca Soarele, stapinul stelelor, este bolnav, atunci ceva grav se va intimpla in lume", avertizeaza cel care a citit in astre in 2008 criza financiara mondiala si victoria lui Barack Obama. Miercuri, o eclipsa "uriasa" se va produce pentru citeva minute in China si India, cele mai populate tari ale lumii. In aceste doua tari asiatice, povestile si legendele despre acest fenomen astronomic spun ca el este preludiul unor lucruri bune, dar si rele. Sharma prezice "atentate comise pe teritoriul indian de grupul Jaish-e-Mohammad sau al-Qaida" si o mare catastrofa naturala in Asia de Sud-Est". Astrologul mai prezice ca un lider politic indian ar putea fi asasinat, in timp ce armata americana va fi amenintata in Afganistan, Orientul Mijlociu si Europa.

Intre Iran si Occident, tensiunile militare vor duce la interventie militara americana incepind din 9 septembrie. La aceasta data, "Saturn trece din constelatia Leu in constelatia Fecioara, iar, in ultimii 200 de ani, la fiecare intrare a lui Saturn in Fecioara a avut loc un razboi". In cazul eclipsei, unii hindusi cred ca demonii Rahu si Ketu "inghit" soarele, facind hrana de nemincat si apa de nebaut. Indiencele gata sa nasca si care au programat o cezariana pentru 22 iulie au aminat interventia. "Este vorba despre o credinta profund inradacinata in scietatea indiana. Cuplurile vor sa faca tot ce se poate pentru ca micutul sa nu se nasca in respectiva zi", a spus un medic. In China, despre eclipse se spune ca prevestesc catastrofe naturale sau moartea unui imparat. Aceste credinte si superstitii nu au disparut. Probabilitatea unor violente sau a unui razbi in timpul unei eclipse totale este de 95%, potrivit site-ului Baidu.com.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.