Internațional

Carla Bruni i-a cintat lui Nelson Mandela, la New York

Ziarul de Vrancea
20 iul 2009 581 vizualizări
Sotul ei, aflat in sala, a urmarit-o fericit cu privirea

Concertul organizat in onoarea lui Nelson Mandela in ziua in care acesta a implinit 91 de ani a umplut simbata seara sala Radio City Hall din New York, iar publicul i-a aplaudat calduros pe artistii veniti sa-l onoreze pe fostul presedinte sud-african, intre care s-a numarat si Carla Bruni-Sarkozy.

O multime de artisti, majoritatea americani si africani, au urcat pe scena Radio City Hall din centrul cartierului newyorkez Manhattan. Stevie Wonder a fost cel care a incheiat concertul, cintindu-i lui Nelson Mandela "La multi ani!" in cor cu majoritatea artistilor care au urcat din nou pe scena la final.

Printre numele mari care au participat la concert s-au numarat afro-americanii Stevie Wonder, Aretha Franklin, Gloria Gaynor si Queen Latifah. Un alt moment forte al concertului a fost duetul pe care l-au facut americanul Josh Groban si sud-africanul Sipho Mabuse.

O prestatie remarcata a fost, potrivit AFP, cea a sotiei presedintelui francez, Carla Bruni-Sarkozy, care, acompaniata de chitara, a interpretat doua cintece alaturi de Dave Stewart, fost membru in trupa Eurythmics, si de o violonista. A fost prima oara cind fostul manechin a cintat in public de la casatoria sa cu Sarkozy. Cintecele interpretate de Carla Bruni au fost "Quelqu\'un m\'a dit", compus de ea, si clasicul "Blowin\' in the wind", al lui Bob Dylan.

Vorbind in engleza, Bruni si-a prezentat melodia drept "un cintecel francez foarte bun pentru a dansa si pentru a visa". Duetul a fost aplaudat calduros de public, dar si mai mult de presedintele Sarkozy, care a urmarit din sala, cu admiratie si vizibil fericit, prestatia sotiei sale.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.