Internațional

Sicriul lui Michael Jackson a fost mutat de teama fanilor

Ziarul de Vrancea
15 iul 2009 657 vizualizări
Pina la inmormintarea care va avea loc dupa finalizarea anchetei, sicriul fusese depus intr-o cripta, locatie pe care familia cintaretului spera sa o poata pastra secreta n mii de fani s-au adunat in week-end in apropiere de cavou

Sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost mutat din cripta in care a fost depus in urma cu o saptamina, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, pentru ca familia Jackson se teme ca unii fani ai starului ar putea sa descopere si sa sparga cavoul. Familia a sperat sa pastreze secret locul in care a fost depus sicriul, provizoriu, pina la alegerea locului in care starul va fi inmormintat. însa informatia a ajuns la urechile fanilor, la sfirsitul saptaminii trecute, si mii de persoane s-au adunat in apropiere de cavou.

înmormintarea celebrului cintaret american a fost aminata pina la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauza decesului artistului. Fratii sai doresc ca Michael Jackson sa fie inmormintat la ferma Neverland, fosta resedinta din California a starului. însa mama acestuia, Katherine Jackson, in virsta de 79 de ani, a declarat ca fiul ei ura aceasta ferma, sentiment dezvoltat dupa arestarea lui in 2003, cind a fost acuzat de pedofilie.


Michael nu era pregatit pentru cele 50 de concerte


Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a declarat ca fiul sau nu era pregatit sa sustina cele 50 de concerte programate la Londra incepind din iulie si ca organizatorii au inclus prea multe spectacole in acest turneu, ce ar fi trebuit sa marcheze revenirea pe scena a starului. "Michael si-a dat acordul pentru 10 concerte. Ei (organizatorii, n.r.) au adaugat apoi prea multe spectacole", a continuat Joe Jackson, referindu-se la seria de 50 de concerte programate la O2 Arena din Londra.

Consilierul financiar al lui Michael Jackson declarase deja pentru ABC News ca starul american "nu era pregatit" si nu se afla intr-o conditie fizica suficient de buna pentru a reusi in tentativa lui de a reveni pe scena muzicala internationala, dupa o pauza de multi ani.

La rindul sau, Randy Phillips, directorul AEG Live, organizatorul concertelor de la Londra, a declarat pentru ABC ca ideea cresterii numarului de concerte, de la 31 la 50, i-a apartinut chiar lui Michael Jackson si ca acesta era "intr-o forma excelenta" in timpul repetitiilor.

Totusi, trupul neinsufletit al lui Michael Jackson prezenta numeroase urme de intepaturi de ace de seringa, potrivit unei surse din cadrul politiei americane, care investigheaza circumstantele mortii starului.

La aproape trei saptamini de la moartea celebrului cintaret, dependenta sa de medicamente si rolul pe care l-au avut medicii sai in aceasta tragedie se afla in centrul anchetei politiei americane. Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, la virsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.