Internațional

Ziarul lui Berlusconi o ataca pe Carla Bruni

Ziarul de Vrancea
11 iul 2009 620 vizualizări
Il Giornale, ziarul familiei Berlusconi, a acuzat-o ieri pe Carla Bruni-Sarkozy de "lipsa de maniere" pentru ca a ignorat intilnirile organizate de sotiile liderilor din G8, printre care una cu Papa.

"Doamna Sarkozy a dezertat, fara rusine, de la toate intilnirile, de la cea cu Papa pina la cea cu sinistratii", scrie ziarul. "Cineva ar trebui sa-i spuna \'primei doamne\' ca snobismul la puterea X la noi poarta numele de lipsa de maniere", potrivit cotidianului. Carla Bruni-Sarkozy a decis sa vina in Italia joi seara si astfel nu a asistat nici la intilnirile sotiilor liderilor cu Papa, miercuri, nici la vizita colectiva de joi dimineata la corturile sinistratilor din L\'Aquila, oras devastat de un cutremur in aprilie. Il Giornale a recunoscut totusi ca sotia liderului francez a fost mereu "foarte atenta la cauza celor nefericiti". "Insa, prin comportamentul pe care l-a avut la G8, chiar si caritatea miroase urit. Ea nu miroase urit din cauza orientarii de stinga a primei doamne, ci din cauza simplei dorinte de a fi in prim-plan", scrie cotidianul. "Poate ca dorea sa para cea mai gentila de la summit? Facind ce a facut, ea ramine ceea ce este. Numai \'cea mai sexy ", conchide ziarul.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.