Internațional

Romanca arestata la Paris pentru abandon de copii

Ziarul de Vrancea
11 iul 2009 687 vizualizări
In dimineata zilei de 3 iulie, o fetita bruneta, tunsa scurt, purtind cercei cu o pietricica hexagonala, si un baietel cu par blond si ochi albastri au fost lasati cu doi adulti romani de catre o femeie care pretindea ca este mama lor.

In virsta de circa 30 de ani, bruneta si corpolenta, femeia a pretextat ca se duce sa-si cumpere tigari, dar nu s-a mai intors. Politia a lansat un apel catre eventualii martori oculari, potrivit Le Point. Ancheta a aratat ca cei doi copii nu sint frate si sora. Copiii au fost dusi intr-un adapost si, de cind au fost abandonati, nu au vorbit deloc, fiind greu de stabilit daca sint romani. Fetita este de tip european mediteranean, si, potrivit inaltimii, ar avea in jur de 24 de luni, iar baietelul este de tip european si ar avea 22 de luni. Insa ambii au o virsta dentara de 18 luni. Ieri, femeia care a abandonat copiii a fost arestata, dupa difuzarea unui apel pentru gasirea de martori oculari, relateaza L\'Express. Potrivit unei surse din politie, tinara, in virsta de 22 de ani, este originara din Bucuresti. Un barbat s-a prezentat la comisariat dupa ce a vazut fotografiile cu cei doi copii si a furnizat informatii care au permis localizarea tinerei. A fost desfasurat un dispozitiv de supraveghere, in zona hotelului Formula 1. Femeia a fost arestata si a afirmat ca cei doi copii sint ai ei, ceea ce contrazice insa o prima expertiza medicala potrivit careia cei doi nu sint frate si sora.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.