Internațional

Tony Blair s-a instalat cu incredere pe postul de premier

Ziarul de Vrancea
11 mai 2005 649 vizualizări
Blair a definitivat noul Executiv n din el face parte si Beverley Hughes, fostul ministru al Imigratiei care a demisionat dupa ce a acordat cu usurinta vize mai multor romani si bulgari

Dupa ce in ultimile zile s-a confruntat cu mai multe presiuni de a demisiona din partea propriului partid, Tony Blair a reusit sa definitiveze noul Guvern al Marii Britanii. Pentru a calma spiritele, el a numit multi apropiati ai ministrului de Finante, Gordon Brown. Gordon Brown este personalitatea cea mai populara din cadrul Partidului Laburist, multi considerind ca Tony Blair ar trebui sa ii cedeze acestuia statutul de lider al laburistilor si totodata si functia de premier al Marii Britanii. Insa Blair a declarat ca va ramine pe pozitii, mai ales ca in campania electorala a fost nevoit sa suporte atit de multe atacuri.

Rocada ministrilor

Fostul ministru britanic al Imigratiei, Beverley Hughes a revenit in cadrul Executivului de la Londra, la conducerea Ministerului pentru Problemele Copiilor. Hughes a fost nevoita sa demisioneze anul trecut, dupa ce a recunoscut ca a tolerat acordarea cu usurinta a vizelor pentru cetatenii romani si bulgari. Pe lista definitiva a membrilor Guvernului, premierul Tony Blair l-a introdus si pe consilierul sau pentru problemele educatiei, Andrew Adonis. Acesta este initiatorul unui proiect controversat care prevedea reformarea sistemului universitar, inclusiv prin cresterea taxelor de studiu. Luni seara, responsabili de la Downing Street au anuntat ca Harriet Harman va ocupa o functie in Departamentul pentru Afaceri Constitutionale. Lord Hunt, fost ministru al Sanatatii pina cind a demisionat in semn de protest fata de razboiul din Irak, a primit o noua responsabilitate la Departamentul pentru Munca si Pensii. Margaret Hodge, inlocuita acum de Beverley Hughes, va deveni ministru al Muncii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.