Internațional

Germania ar putea primi până la 1,5 milioane de imigranţi în 2015

Ziarul de Vrancea
5 oct 2015 632 vizualizări
In total, din octombrie până în decembrie, circa 7,36 milioane de persoane ar putea primi dreptul de azil în Germania prin intermediul procesului de reîntregire a familiei

Germania ar putea primi până la 1,5 milioane de imigranţi în 2015, o cifră cu mult mai mare decât cele avansate până acum de guvern, relata ieri cotidianul german Bild, citand un "document confidenţial". Până acum, Germania se aştepta să primească între 800.000 şi un milion de imigranţi în 2015, ceea ce ar fi constituit deja un record pentru ea şi pentru Europa.
Însă, conform "documentului confidenţial", autorităţile estimează că Germania ar putea primi în următoarele trei luni 920.000 de noi imigranţi, ceea ce ar ridica previziunile la 1,5 milioane de persoane pentru întreg anul 2015. "Presiunea migraţiei va creşte în continuare. Pentru al patrulea trimestru, estimăm între 7.000 şi 10.000 de intrări ilegale pe zi", conform unor fragmente din acest document, a cărui origine nu este precizată de Bild. "Această cifră semnificativă de solicitanţi de azil riscă să devină o povară extremă pentru landurile şi localităţile" din Germania, conform documentului, care menţionează "un risc de prăbuşire a aprovizionării".
Fiecare imigrant care primeşte statutul de refugiat şi, prin urmare, obţine azil în Germania are dreptul de a-şi aduce şi familia, reaminteşte Bild. Conform documentului citat, fiecare refugiat ar putea aduce astfel "în medie de la patru la opt" rude în Germania.
Astfel, din octombrie până în decembrie şi pe baza cifrei provizorii de 920.000 de imigranţi, circa "7,36 milioane de persoane" ar putea primi dreptul de azil în Germania prin intermediul procesului de reîntregire a familiei, mai notează documentul.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.