Internațional

A fost asasinată câştigătoarea concursului Miss Venezuela 2004

Ziarul de Vrancea
8 ian 2014 1083 vizualizări
Corpul ciuruit de gloanţe al Monicăi Spear Mootz (29 de ani), câştigătoarea concursului Miss Venezuela 2004, a fost găsit pe 6 ianuarie în propria maşină.

Aceeaşi soartă a avut-o şi soţul ei, Thomas Henry Berry (39 de ani). Potrivit primelor informaţii, cei doi au fost ucişi în statul Carabobo (centrul Venezuelei) de mai mulţi infractori. Fiica lor de cinci ani a supravieţuit tragediei. Monica Mootz Spear şi familia ei locuiau în Statele Unite, iar ea lucra la postul TV Telemundo. Ei au mers în Venezuela să îşi petreacă vacanţa în familie. Potrivit presei, cei trei au avut o pană la maşină şi aşteptau un depanator în momentul în care au fost ucişi.
Monica Mootz Spear a câştigat titlul de Miss Venezuela în 2004, iar în 2005 a ajuns în finala concursului Miss Univers din Thailanda. A jucat în câteva telenovele, printre care "Mi prima Ciela" şi "Pasion prohibida".
Venezuela este una dintre cele mai periculoase ţări din lume, înregistrând 39 de asasinate la 100.000 de locuitori în 2013.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.