Internațional

"Hobbitul: O călătorie neaşteptată", cel mai piratat film în anul 2013

Ziarul de Vrancea
3 ian 2014 567 vizualizări
"Hobbitul: O călătorie neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey" a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat îndeaproape de "Django dezlănţuit/ Django Unchained", "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6" şi "Omul de oţel 3/ Iron Man 3"

Potrivit site-ului TorrentFreak.com, "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" a fost descărcat ilegal de 8,4 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent, ocupând astfel prima poziţie în topul celor mai piratate filme în 2013. Pelicula, care a fost lansată în decembrie 2012, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel global. "Django dezlănţuit/ Django Unchained", care i-a adus lui Quentin Tarantino un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu original, a fost descărcat ilegal de 8,1 milioane de ori, iar "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6", unul dintre cele mai de succes filme ale verii, a generat 7,9 milioane de descărcări ilegale, între ianuarie şi decembrie 2013. "Omul de oţel 3/ Iron Man 3", filmul cu cele mai mari încasări în 2013, se situează pe locul al patrulea în topul celor mai piratate pelicule, generând 7,6 milioane de descărcări ilegale. Pelicula a fost lansată în aprilie şi a avut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari.

Printre filmele care au generat foarte multe descărcări ilegale în 2013 se numără şi "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", care ocupă poziţia a cincea în acest top, cu 7,5 milioane de descărcări ilegale.

Topul celor mai piratate filme în 2013 este completat, în ordine, de peliculele "Star Trek în întuneric/ Star Trek Into Darkness" (7,4 milioane de descărcări), "Elita gangsterilor/ Gangster Squad" (7,2 milioane de descărcări), "Jaful perfect/ Now You See Me" (7 milioane de descărcări), "Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III" (6,9 milioane de descărcări) şi "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z" (6,7 milioane de descărcări).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.