Internațional

Radioul public din Cipru a încurcat mesajul prezidenţial cu cel al fostului preşedinte, de Anul Nou

Ziarul de Vrancea
3 ian 2014 501 vizualizări
În loc să difuzeze mesajul actualului preşedinte Nicos Anastasiades (dreapta), postul public de radio din Cipru CyBC a difuzat un mesaj trimis de predecesorul său, comunistul Demetris Christofias

Postul de radio a asigurat într-un comunicat că a demarat o anchetă după "eroarea gravă de a fi transmis din neatenţie timp de câteva secunde mesajul fostului preşedinte al Republicii pentru Anul Nou", precizând că rezultatele anchetei interne vor fi cunoscute rapid.

Nicos Anastasiades a fost ales în februarie 2013 după ce predecesorul său, Demetris Christofias, a renunţat să mai candideze pentru un al doilea mandat. Acesta din urmă a fost declarat responsabil politic, de o comisie parlamentară, de prăbuşirea economică a Ciprului, care a forţat insula să accepte un plan de salvare financiară de zece milioane de euro însoţit de condiţii draconice.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.