Politică

(Update) Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, printre cei 2150 de candidați din județ ai examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021

Ziarul de Vrancea
29 iun 2021 7954 vizualizări

Daniel Moroșanu are 43 de ani și conform informațiilor Ziarului de Vrancea, susține pentru a doua oară Bacalaureatul. El a absolvit o școală profesională de mecanic auto și, în urmă cu câțiva ani, și-a definitivat studiile liceale la seral. Daniel Moroșanu este președintele organizației PNL Vidra, consilier local în Vidra și, din 2017, prim-vicepreședinte al PNL Vrancea.

Știre actualizată 28 iunie 2021, ora 11:00. Daniel Moroșanu a sunat personal la redacția Ziarului de Vrancea pentru a preciza că nu s-a prezentat astăzi, luni 28 iunie 2021, la proba scrisă de Limba și literatura română. Întrebat punctual, acesta a confirmat însă știrea conform căreia s-a aflat printre cei 2150 de candidați din județ înscriși examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, numai că din motive pe care nu a dorit să le explice, nu s-a prezentat astăzi la prima probă scrisă din această sesiune a examenului de Bacalaureat. 

Anul trecut, Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2020. El a fost declarat respins, după ce a fost notat cu 3,60 la Limba şi literatura română. La Istorie, politicianul a obținut nota 7,55, iar la Geografie 8,65.

Citiți și:Bacalaureat 2021: Peste 2000 de candidați vrânceni susțin azi proba scrisă la Limba și literatura română


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.