Vrânceni in Lume

Focşăneanca Alexandra Gurguiatu la Miss Romania în Italia

Sorin Tudose
19 iul 2012 14211 vizualizări
Vrancenii îşi pot vota favorita şi pe Internet

Chiar dacă la prima vedere pare ciudat, focşăneanca Alexandra Gurguiatu participă la Miss Romania…în Italia. Concursul este organizat de Asociaţia romanilor din Italia (ARI), condusă de vranceanul Eugen Terteleac, se află la a V-a ediţie şi a strans în competiţie 38 de concurente. Cei care vor să susţină vreo fată sau alta pot intra pe site-ul http://www.missromaniainitalia.it secţiunea “concurente” unde prin simpla înregistrare a adresei de mail fetele pot fi votate. Finala va avea loc pe 22 iulie la ora 21.00. Alexandra Gurguiatu este absolventă a Liceului cu Program Sportiv din Focşani, fiind pasionată de dans artistic. În concurs s-a mai înscris şi Maria Alina Faghiura, originară tot din Focşani. Ultimul act al consursului se va desfăşura în Parcul de Distracţii Rainbow MagicLand – Valmontone, Roma. Prezentatoarea evenimentului va fi actriţa romancă Ramona Bădescu. Duminică seară va fi aleasă “Miss România în Italia” şi “Miss Simpatica”- fata care a obţinut cele mai multe voturi pe internet. La concurs participă domnişoare de origine română, rezidente definitiv sau temporar în Italia. ARI susţine că îşi propune ca “prin acest concurs să aducă în faţa opiniei publice din Italia frumuseţea, inteligenţa, talentul şi sensibilitatea româncelor”. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.