Home | Viata satului | Impozitul agricol trebuie plătit pană pe 15 decembrie

Impozitul agricol trebuie plătit pană pe 15 decembrie

Publicat de 473 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Impozitul agricol trebuie plătit pană pe 15 decembrie

Contribuabilii care obţin venituri din activităţi agricole pentru care venitul net se determină pe baza de norme de venit, provenind din cultivarea produselor agricole vegetale; exploatarea plantaţiilor viticole, pomicole, arbuştilor fructiferi şi altele asemenea; creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală că, trebuie să îşi plătească pană pe 15 decembrie a doua rată a impozitului pe venit.

Pe langă impozitul pe venit contribuabilii au şi obligaţia achitării contribuţiei de asigurări de sănătate. Atat impozitul pe veniturile din activităţi  agricole cat şi contribuţia de asigurări de sănătate sunt stabilite prin decizie de impunere emisă de organul fiscal de domiciliu, comunicată contribuabililor potrivit prevederilor din Codul de procedura fiscală. ”Deciziile emise de organele fiscale au la baza declaraţiile 221, depuse de contribuabili  ce au avut termen de depunere  25 mai 2016. Impozitul pe veniturile din activităţi agricole poate fi achitat atat la trezoreriile unde îşi au domiciliul contribuabilii cat şi la unităţile administrativ teritoriale cu care Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice are încheiate protocoale valabile”, se precizează într-un comunicat de presă al AJFP. (M. B.) 

 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail