Tineret în (Re)Acțiune

Hingherii adjudeni nu au o imagine prea buna!

Doina Ganea
16 mar 2009 2078 vizualizări
Situatia ciinilor vagabonzi a devenit problematica si in municipiul de pe Trotus

Potrivit primarului Constantin Armencea, a fost constituita o echipa de hingheri formata din angajati ai Primariei, care au misiunea de a curata orasul de "blanosi". Unii adjudeni se declara revoltati de cruzimea hingherilor primariei si vor sa se adreseze organizatiilor de protectie a animalelor pe motiv ca animalele ar fi omorite. "Ciinii sint tranchilizati utilizindu-se pistoale cu tranchilizant, apoi sint transportati la Podu Turcului, unde sint omoriti fara mila. Intrebarea care se pune este de ce municipalitatea, prin intermediul compartimentelor specializate in accesarea fondurilor europene, nu elaboreaza un proiect prin care sa se rezolve problema ciinilor comunitari? Doar au fost platiti cu 75% din salariu pentru lucrul cu bani europeni. Se prefera rezolvarea primitiva si barbara a problemei, prin uciderea bietelor patrupede", ne-a scris la redactie adjudeanul Emil Vasilescu. Primarul Constantin Armencea respinge insa cu desavirsire aceste acuzatii, sustinind ca de obicei contrariul. "Nu ucidem ciinii! Avem o arma cu tranchilizante si asa prindem animalele. Dupa care le ducem la un padoc improvizat pe linga Primarie. Avem citeva custi si cam vreo 40 de ciini acum. Hrana lor o asiguram din sponsorizari, pentru ca nu avem bani la bugetul local si pentru acestia", a precizat edilul Adjudului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gabriela, acum 4579 zile, 22 ore, 44 minute, 59 secunde
Este absolut necesara prinderea cainilor maidanezi care traiesc in haita in orasul ADJUD Pentru sustinerea acestei idei am urmatoarele argumente: 1 Impozitele si taxele locale pe care le achitam , ca citeste integral
, acum 739392 zile, 6 ore, 11 minute, 23 secunde
E o idee buna asta cu prinderea maidanezilor prin tranchilizare.Ar mai urma eutanasierea si am scapat de ei .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.