Home | Tineret în (Re)Acțiune | Fii si tu Exceptional!

Fii si tu Exceptional!

Publicat de 668 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Fii si tu Exceptional! Fii si tu Exceptional!

Salutare! Eu sunt Ana, participantă la proiectul Excepționalii ediția 2016. M-am înscris la acest proiect din curiozitate și, sincer, mi-am dat tot interesul să fac o aplicație bună pentru a participa. Iată câteva detalii despre acest proiect, poate îți va face și ție cu ochiul.

Ce este proiectul Excepționalii? 

        Pentru o săptămână, adunăm la București, 50 de tineri activi între 16 și 19 ani dornici să schimbe lumea. Le aducem alături antreprenori de succes, oameni model din comunitatea business, traineri cu experiență din Școala de Valori și o parte din absolvenții proiectului Excepționalii din edițiile anterioare, pentru a crește împreună. Din 2014, am început să formăm o comunitate de tineri activi cu inițiativă și curaj, care dezvoltă proiecte sau activități educative și stimulează astfel spiritul de inițiativă și dorința de acțiune a colegilor de generație din orașele în care locuiesc.

       Există patru categorii la care tinerii se pot înscrie: Spirit antreprenorial (15 freelanceri, cu portofoliu şi iniţiative de business, business social sau proiecte de tip ONG),

Implicare în comunitate (15 voluntari şi activişti cu atitudine, rezultate şi vechime, cu spirit civic),Performanță în artă sau sport (10 tineri pasionați de artă sau cu performanțe sportive),Rezultate deosebite (10 olimpici în domeniile: ştiinţă, tehnologie, matematică, mecanică, istorie, geografie, limbi străine, română, biologie, psihologie).

Proiectul constă într-o conferință de 5 zile care include o serie de ateliere interactive, vizite în companii și întâlniri cu oameni/model, care ne vor da nouă, adolescenților, aripi să cucerim lumea, urmată de un Step Up: mpărțiți pe echipe, cu susținerea mentorilor din Școala de Valori și un mic fond de investiție inițială, Excepționalii vor gândi și vor implementa mai multe proiecte de impact în comunitățile proprii. Vor învăța să își vândă ideile și să atragă fonduri pentru a le implementa, schimbând viitorul cu puterea minții lor.


Mai sunt doar 3 zile de înscriere, până pe 20 noeimbrie 2016.

Încurajez toți tinerii care sunt dornici de schimbare, care-și doresc să evolueze să se înscrie la acest proiect pentru că este unul complex care poate reprezenta un punct de plecare pentru dezvoltare personală .

 


Proiectul Excepționalii a reprezentat un impuls pentru mine, un punct de plecare și esențial pentru dezvoltarea mea personală. Sunt fericită că am făcut parte din echipa Excepționalii 2016, că am putut fi acolo, că am fost o excepționala . Experiența asta m-a provocat, iar eu am acceptat provocarea, și așa s-a născut Provocarea #V care este o conferință motivațională și de orientare în carieră , implementată de Școala de Valori în parteneriat cu Asociația de Tineret „Eu, tu și ei”.
Important e să îți dorești pentru a obține ceva. Când îți dorești, faci tot posibilul să obții și să reușești.

Înscrieri: https://goo.gl/6lf15a 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail