Timp Liber

Băiatul lui Dumitru Dilă se căsătoreşte cu fata lui Fane Popa

Ziarul de Vrancea
6 sep 2013 6398 vizualizări
Dragoş şi Andreea sunt împreună de cinci, iar azi vor spune “DA” în faţa ofiţerului de stare civilă

Dumitru Dilă, şeful de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, şi Fane Popa, directorul de la Administraţia Pieţelor Focşani, se încuscresc. Dragoş Dilă, în varstă de 27 ani, mezinul familiei Nina şi Dumitru Dilă, se cunună civil astăzi cu Andreea Popa, în varstă de 23 de ani, fiica liberalului Fane Popa. Tinerii trăiesc de peste cinci ani o frumoasă poveste de dragoste, iar anul acesta au cerut binecuvantarea părinţilor pentru căsătorie. Naşii tinerei familii sunt prietenii lor Iulia şi Cristi Ciorăscu, acesta din urmă fiind fiul preotului Ciorăscu de la Vulturu. Dumitru Dilă ne-a dezvăluit aseară că se cunoaşte de peste 20 de ani cu socrul mic, însă nu s-a gandit că vor deveni cuscri într-o bună zi. “Lili şi Fane Popa sunt nişte oameni extraordinari, suntem prieteni, ne ştim de peste 20 de ani şi nici prin cap nu mi-a trecut că ai noştri copii vor fi împreună. Ne bucurăm nespus că este aşa. Le dorim fericire maximă!”, ne-a spus Dilă. Cei doi tineri locuiesc în Bucureşti. Dragoş Dilă lucrează la o firmă de IT, iar mireasa lui este funcţionară la Ministerul Mediului. Cei doi au programat o mică petrecere astăzi la pensiunea Sara, urmand ca nunta să aibă loc pe data de 9 noiembrie, cand se face vinul nou. Le urăm şi noi Casă de piatră tinerilor! (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Un coleg de liceu, acum 3883 zile, 17 ore, 46 minute, 50 secunde
Felicitari,ma bucur pentru voi , va doresc multa sanatate si CASA DE PIATRA.
JITEA V, acum 3884 zile, 31 minute, 48 secunde
Felicitari si casa de piatra! Daca nu ne-ati invitat la cununia civila speram sa ne invitati la nunta. Am inteles ca ati scimbat locatia de la Fashion la LAGUNA. Nunta mare si importanta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.