Home | Timp Liber | Concert extraordinar FUEGO la Adjud

Concert extraordinar FUEGO la Adjud

Publicat de 1351 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Foto: Fuego premiat la Adjud de Ion Catană, directorul Casei de Cultură din localitate (http://fuegopaulsurugiu.blogspot.ro) Foto: Fuego premiat la Adjud de Ion Catană, directorul Casei de Cultură din localitate (http://fuegopaulsurugiu.blogspot.ro)

Cunoscutul cantautor Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, revine cu un concert extraordinar pe scena Casei de Cultură ”Tudor Vornicu” din Adjud.

 Evenimentul face parte din turneul maraton ”Lăsați-mă să cânt !”, în timpul căruia în lunile martie și aprilie, artistul va concerta în 20 de orașe din România. ”Primăvara aduce în orașul dumneavoastră muzica ușoară românească, într-o feerie a emoțiilor și a dragostei prezentată de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. Artistul inimilor pornește din nou la drum prin țară cu un spectacol grandios, celebrând 10 ani de turnee naționale”, scrie pe site-ul artistului. Adulat de publicul feminin pentru stilul dulce-romanticos, detestat de elitiști din cauza stilului eclectic, ce amestecă muzică populară, etno și muzică basarabeană, mixtul muzical al artistului Fuego este cheia succesului acestui cântăreț dotat cu talent imens și o voce de aur. Dincolo de gusturile muzicale ale fiecăruia dintre noi, trebuia să recunoaștem că Fuego a adus în muzica românească o fărâmă din emoția muzicii de peste Prut și l-a făcut cunoscut pe marele poet Grigore Vieru, pe ale cărui versuri nemuritoare le fredonează. În altă ordine de idei, Fuego este un fenomen național, poate singurul care a reușit să țină piept manelelor, cu riscul de a se situa uneori la granița kitschului. Indiferent ce am spune, muzica lui Fuego place și sensibilează. Într-o țară săracă și jefuită de toate guvernele post-decembriste, lumea are nevoie de emoții pentru a evada din realitate. Este ceea ce crează acest copil devenit artist celebru peste noapte. Cei care doresc să participe la spectacol sunt rugați să achiziționeze biletele din timp și să se prezinte în sală înaintea începerii spectacolului deoarece concertul se înregistrează.  (Ziarul de Vrancea)

 

 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.03
Soarele apune: 20.15

Calendar ortodox:
30    D        Sfantul Apostol Iacov - Ap. Fapte VI, 1-7Ev. Marcu XV, 43-47XVI, 1-8glas 2, voscr. 3


Calendar catolic:
30     D    † DUMINICA a 3-a a Paştelui; Ss. Pius al V-lea, pp. *; Iosif Cottolengo, pr.; Sofia, fc. m.


Maxima zilei: „În politică, prostia nu e un handicap” Napoleon Bonaparte (15.08.1769-05.05.1821) lider politic, general, Împărat al Franţeiţ

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5333 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1453 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail