Home | Timp Liber | Balul Brazilor de Crăciun, la Şcoala 7

Balul Brazilor de Crăciun, la Şcoala 7

Publicat de 540 vizualizari 1 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Un brad Eco este caştigătorul balului Un brad Eco este caştigătorul balului

Bradul Eco, realizat de elevii clasei a V-a B este caştigătorul balului

Pregătirile pentru întampinarea Naşterii Domnului au început la Şcoala Nr. 7 Focşani încă de la Sfantul Nicolae cu mesaje, daruri, colinde, împodobirea brazilor.  Joi, 22 decembrie, elevii unităţii de învăţămant au participat la serbarea de Crăciun, intitulată “O, ce veste minunată”, în cadrul căreia s-au cantat colinde tradiţionale romaneşti cat şi din repertoriul internaţional. Unul dintre cele mai aşteptate momente a “Balul Brazilor de Crăciun”.

După jurizare, locul I a fost obţinut de Bradul Eco realizat de elevii clasei a V-a B, locul al II-lea a fost obţinut de bradul realizat de elevii  clasei a a VII-a A, avand tema ”Un fir, un gand, o amintire”, iar locul al III-lea a fost obţinut de Bradul Tradiţional realizat de elevii clasei a VIII-a. Colindătorii au primit daruri oferite de Parohia “Sf. Gheorghe”- Nord, iar pentru toţi cei prezenţi a fost organizat de către profesori, un candy-bar. “Toţi astăzi am simţit o bucurie deosebită la auzul frumoaselor colinde şi poezii. Mulţumesc elevilor pentru urările din pluguşor şi pentru implicarea lor în cosmetizarea brazilor pe diferite teme.Transmit un Crăciun frumos tuturor colegilor din şcoala noastră şI minunaţilor noştri elevi”, a declarat directorul unităţii de învăţămant, profesorul Sebastian Ionuţ Burlan. (M. V.)

Subscribe to comments feed Comentarii (1 publicate)

avatar
os 23-12-2016
de ce nu ati pus si o poza cu fiecare dintre brazi...sau va era rusine cu cel Eco?!?!?!...ca oricum nu se ridicala inaltimea celorlalti...numai Eco nu era!
total: 1 | afişare: 1 - 1

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 07.07
Soarele apune: 17.42

Calendar creştin- ortodox: Sf. Cuv. Timotei; Sf. Eustatie, Ep. Antiohiei (Dezlegare la ouă, lapte şi branză)

Calendar catolic: Sf. Petru Damian, ep. înv. *

Maxima zilei: “Timpul linişteşte şi lămureşte. Nicio stare sufletească nu poate rămane neschimbată de-a lungul timpului” -Thomas Mann

Curs BNR:

1 Euro - 4.5244 lei
1 USD- 4.2591 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail