Sport

CSM Focşani caută preşedinte!

Dan Chiriac
17 aug 2012 885 vizualizări
Echipa de seniori şi-a anulat amicalul de azi cu CF Brăila u după incertitudinea din ultima săptămană, primarul Bacinschi este aşteptat la muncă pentru a rezolva situaţia şi a pune la punct toate aspectele

Echipa de fotbal CSM Focşani şi-a anulat amicalul pe care trebuia să-l dispute în această dimineaţă, pe teren propriu, în compania celor de CF Brăila. Întalnirea urma să se desfăşoare pe stadionul “Milcovul”, dar conducerea tehnică a formaţiei a considerat că nu este oportună o partidă de verificare după toate cele întamplate în această săptămană. Antrenorul Adrian Toma ne-a spus că jucătorii nu s-au pregătit în această perioadă şi un test cu o formaţie de liga a doua nu este cel mai indicat în aceste moment. Pană luni, atunci cand se va întoarce la lucru şi primarul Decebal Bacinschi, echipa de fotbal va avea liber. La începutul săptămanii viitoare  urmează să se stabilească definitiv modul în care se va continua activitatea fotbalistică la Focşani. Consilierul local Gabriel Pădineanu este cel care a anunţat că echipa va funcţiona pe baza unei variante propusă de liderul grupului USL din Consiliul Local, Cătălin Vrabie. Noua conducere a echipei caută un preşedinte pentru a se ocupa de echipa de fotbal. Au fost vehiculate mai multe nume de foşti fotbalişti de la Unirea Focşani, dar pană în acest moment nu a fost luată nicio decizie. Un cuvant important în activitatea echipei de fotbal îl va avea şi primarul Decebal Bacinschi, care se va întoarce la serviciu şi îşi va spune punctul de vedere faţă de modul în care va funcţiona fotbalul focşănean în sezonul următor.


Masă rotundă la Primărie


Jurnaliştii sportivi din Vrancea au propus o întalnire cu toţi cei din lumea sportului. Şedinţa se va desfăşura azi, de la orele 10.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local. “Jurnaliştii sportivi au hotărat să facă o invitaţie la o masă rotundă unde să aibă loc o discuţie publică despre situaţia fotbalului focşănean. Trebuie să arătăm că ne pasă de fotbalul focşănean şi să găsim o soluţie pentru salvarea acestuia. Există o tradiţie la Focşani şi aceasta trebuie respectată. Au fost invitaţi primarul Decebal Bacinschi, liderii formaţiunilor politice din CL Focşani, reprezentaţii conducerii tehnice a echipei de fotbal, reprezentanţii AJF Vrancea şi presa sportivă din Vrancea”, a spus profesorul Viorel Paizan, iniţiatorul acestui demers. Toată lumea fotbalistică îşi doreşte ca echipa să iasă din anonimatul din ultimii ani şi să facă o figură cat mai bună în noul sezon. Focşaniul, al 25-lea oraş din ţară, merită măcar o formaţie de liga a treia, deşi tradiţia oraşului este în liga a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4240 zile, 4 ore, 23 minute, 12 secunde
FORZA CSM FOCSANI !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.