Sport

Trei victorii și locul doi pentru handbaliste la turneul semifinal

Dan Chiriac
23 apr 2017 485 vizualizări
La gimnaziada de handbal, campioana judeţului Vrancea, LPS Focşani, s-a impus în faţa echipelor din Brăila, Tulcea, Buzău şi Constanţa

Echipa de handbal junioare III de la LPS Focşani a obţinut trei victorii şi  a pierdut două partide la turneul semifinal ce a avut loc la Craiova. Formaţia pregătită de Doina Ene a pierdut primul joc disputat în Oltenia. Focşănencele au cedat cu 30-32 în faţa celor de la Phoenix Baia Mare. În al doilea joc, LPS Focşani a reuşit o victorie frumoasă, scor 33-27 cu CSS Târgovişte. LPS Focşani a trecut apoi cu 29-27 de echipa gazdă, CSS Craiova. Apoi, LPS Focșani a cedat cu 31-28 în fața celor de la LPS Suceava. În ultimul joc, LPS Focșani a trecut cu 28-23 de CSS Mediaș și au ocupat locul doi în clasamentul final. Focșănencele și-au asigurat astfel prezența la turneul semifinal doi, cel ce poate asigura prezența la turneul final. La finalul săptămânii a avut loc la Sala Polivalentă din Focşani turneul de zonă la Gimnaziada de handbal. Campioana judeţului Vrancea, LPS Focşani, s-a impus în faţa echipelor din Brăila, Tulcea, Buzău şi Constanţa. Echipa de la LPS Focșani a câștigat turneul și va juca la turneul final. Festivitatea de premiere a fost făcută de inspectorul de educaţie fizică şi sport, Vica Mincă, cea care s-a implicat pentru buna desfşăurarea  a întrecerii, alături de mai mulți profesori de sport din județ. (D.C.)  

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
BABAR, acum 2557 zile, 2 ore, 3 minute, 50 secunde
FELICITARI
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.