Sport

Mădălin Ţuţu inclus în lotul etapei cu numărul 25 din Liga Naţională la handbal

Cătălin VLĂDESCU
28 mar 2017 3855 vizualizări
Mădălin Ţuţu, interul stânga de la CSM 2007 Focşani, este din nou inclus în lotul celor mai buni 16 handbalişti din Liga Naţională.

 

Lotul complet al etapei cu numărul 25 arată astfel: Bogdan Pralea, Ionuţ Iancu, Ionus Irimuş – portari; Răzvan Pavel, Goce Ojlevski, George Cîntec, Vitalij Komogorov, Mădălin Tutu, Irakli Chikovani, Mihai Bujor, Ionuţ Rotaru, Javier Humet, Jakov Vrankovic, Răzvan Gavriloaia, Goce Georgievski, Marius Mocanu.

În ultima etapă a sezonului regulat, băieţii noştri se deplasează la Odorhei, sâmbătă, 1 aprilie 2017, pentru partida cu HC Odorhei.

Lotul a fost alcătuit de jurnaliştii de la ProSport, după terminarea penultimei etape. Nominalizarea vine după o partidă foarte bună făcută de echipa noastră, în Sala Polivalentă, într-un meci disputat în compania campioanei Dinamo Bucureşti, partidă în care Mădălin a scuturat plasa porţii dinamoviştilor de 9 ori. Inbucurator de remarcat este faptulfiecare etapă de Liga Naţională aduce câte un jucător focşănean, sau mai mulţi, cum a fost cazul etapei trecute, fie în 7-le ideal, fie în lotul de 16.

(Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.