Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:“Gogu” se mută în Australia

Ziarul de Vrancea
21 mar 2017 754 vizualizări
Fundaşul central Lucian Goian, care a jucat ultima dată la echipa indiană Mumbay City, a semnat, ieri, un contract pană la vară cu formaţia Perth Glory, a anunţat site-ul oficial al grupării australiene.


 "O noua provocare - Perth Glory, Australia. îi mulţumesc pentru ajutor lui Jacob Burns, fostul jucător al Unirii Urziceni şi actualul director sportiv al clubului", a scris Goian pe pagina sa de Facebook. Lucian Goian, în varstă de 34 de ani, a fost achizionat de Perth Glory după accidentările fundaşilor Shane Lowry şi Alex Grant şi ar putea debuta, duminică, la meciul de pe teren propriu cu liderul Sydney FC. Goian a jucat în cariera sa la echipele Foresta Suceava, FC Oneşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti, Tianjin Teda, Beijing Baxy, FC Braşov, CFR Cluj şi Mumbai City. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat din Australia, Perth Glory se află pe locul cinci, cu 32 de puncte. Primele două clasate se vor califica direct pentru semifinale, iar formaţiile de pe locurile 3-6 vor juca meciuri de baraj pentru accederea în penultima fază a competiţiei.

“Schweini” pleacă în America

Mijlocaşul german al echipei Manchester United, Bastian Schweinsteiger, va juca la formaţia Chicago Fire, din liga profesionistă nord-americană (MLS). "Am căutat mereu oportunităţi şi am sperat să aduc un impact pozitiv acolo unde am mers. Transferul meu la Chicago Fire nu diferă", a declarat Schweinsteiger. Conform publicaţiei Chicago Tribune, mijlocaşul german a semnat un contract pe un sezon, iar Manchester United şi-a dat acordul pentru acest transfer. După disputarea a trei etape din actualul sezon al MLS, Chicago Fire, formaţie unde pană la finalul sezonului precedent a evoluat şi mijlocaşul Răzvan Cociş, se află pe locul şapte în Conferinţa de Est, cu patru puncte. Bastian Schweinsteiger, în varstă de 32 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Bayern München şi Manchester United.

Ranieri şi familia, ameninţaţi cu moartea

Atacantul echipei Leicester City, Jamie Vardy, a declarat, ieri, într-un interviu pentru The Sun, că el şi familia sa au primit ameninţări cu moartea din partea fanilor după demiterea antrenorului italian Claudio Ranieri. "În fiecare săptămană după demiterea lui Ranieri, eu şi soţia mea am primit ameninţări cu moartea pe reţele de socializare şi pe stradă. Se pare că fanii nu mă plac prea mult. Noi, jucătorii, nu putem face nimic împotriva acuzaţiilor false. Eu nu acord prea multă atenţie acestor lucruri, dar cand oamenii încearcă să dea vina pe soţia ta în timp ce ea se află la volan şi copii se află pe bancheta din spate, atunci e o problemă. S-a întamplat de multe ori şi este terifiant", a spus Vardy. Internaţionalul englez în varstă de 30 de ani este considerat de suporterii echipei Leicester City unul dintre principalii vinovaţi ai demiterii lui Claudio Ranieri.

Simeone nu va antrena Realul

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat, ieri, pentru postul de radio Onda Cero, că nu va antrena niciodată formaţia Real Madrid.  "Nu voi antrena niciodată Real Madrid. Este logic, sentimentele mele sunt pentru Atletico Madrid. Cred că nici ei nu m-ar contacta vreodată. Sunt tanăr şi poate într-o zi voi pregăti o altă echipă spaniolă. La un moment dat mi-aş dori să ajung selecţionerul Argentinei, dar mai am multe de învăţat. Cred că la naţională voi ajunge mai spre finalul carierei", a spus Simeone. Argentinianul Diego Simeone, în varstă de 46 de ani, a antrenat în cariera sa formaţiile Racing Club, Estudiantes La Plata, River Plate, San Lorenzo, Catania, iar din 23 decembrie 2011 se află la Atletico Madrid, alături de care a caştigat campionatul, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Europa, Supercupa Europei. Cu Simeone la conducere, Atletico Madrid a ajuns de două ori în finala Ligii Campionilor şi de fiecare dată a fost învinsă de Real Madrid.

Hazard s-a accidentat la coapsă

Mijlocaşul belgian Eden Hazard este accidentat la coapsă şi nu va juca în meciul cu Grecia din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunţat, ieri, selecţionerul Roberto Martinez. "Indisponibilitatea lui Hazard este o mare problemă pentru noi. Dar este şi un bun test pentru a vedea cum ne descurcăm fără el", a declarat Martinez. Hazard s-a accidentat la un antrenament al echipei Chelsea Londra şi nu a jucat în meciul de campionat cu Stoke City, scor 2-1. El va fi înlocuit în lot de fratele său, Thorgan, de la Borussia Mönchengladbach. Belgia va întalni Grecia, sambătă, pe teren propriu, de la ora 21.45, în etapa a cincea a grupei H a prelimnariilor Cupei Mondiale din 2018. Trei zile mai tarziu, belgienii vor juca un meci amical, în deplasare, de la ora 19.00, cu Rusia.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.