Sport

"Nu poţi culege rezultate pe termen scurt"

Ziarul de Vrancea
20 mar 2017 796 vizualizări
A spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la semnarea parteneriatului FRF cu o casă de pariuri. El opinează că rezultatele muncii FRF se vor vedea peste şase-opt ani

Preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că rezultatele muncii depuse azi de administraţia FRF se vor vedea abia peste şase-opt ani la echipa naţională a Romaniei. Burleanu, care se află la conducerea Federaţiei Romane de fotbal de trei ani, susţine că o calificare a primei reprezentative la CM 2018 ar fi "istorică" ţinand cont de faptul că fosta administraţie a FRF, condusă de Mircea Sandu, nu a făcut nimic pentru "dezvoltarea fotbalistică". "O calificare la acest CM ar fi o calificare istorică ţinand cont că lucrurile nu au fost făcute cum trebuie şi a fost un teren arid în toată această zonă de dezvoltare fotbalistică. În aceste condiţii nu poţi să vorbeşti despre o înaltă predictibilitate în ceea ce înseamnă performanţa sportivă. Aşa că staff-ul tehnic şi jucătorii cu atat mai mult vor fi de apreciat. De aceea, ceea ce facem azi, să nu vă aşteptaţi să se vadă maine. Şase -opt ani reprezintă un orizont de timp în care poţi să influenţezi lucrurile. Rezultatele nu le poţi culege niciodată pe termen scurt", a afirmat Burleanu.
El a menţionat că eventuala prezenţă la Cupa Mondială din 2018 poate influenţa în mod pozitiv cariera fiecărui jucători al primei reprezentative. "Aş prefera să vorbim de victorii, mai ales că obiectivul nostru este să oprim această pauză de 20 de ani de la Cupa Mondială. Dincolo de bucuria pe care ţi-o aduce prezenţa la un Mondial, o calificare va influenţa cariera fiecăruia dintre jucătorii echipei naţionale. Orice meci e ca o finală. Ne dorim foarte, foarte mult să ne calificăm la această Cupă Mondială, iar prima finală va fi împotriva Danemarcei", a precizat preşedintele Răzvan Burleanu.

Federaţia Romană de Fotbal a semnat, ieri, un parteneriat valabil patru ani cu casa de pariuri Fortuna. La ceremonie a participat şi selecţionerul Christoph Daum. Fortuna, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive de pe plan local, a devenit sponsor oficial al echipei naţionale de Fotbal a Romaniei. De asemenea, Fortuna este sponsorul principal al Federaţiei Cehe de Fotbal, precum şi al clubului Legia Varşovia. Din 2014, compania sponsorizează Slovakia Super Liga, cea mai importantă ligă de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.