Sport

Atleții vrînceni merg la naționalele de juniori 3

Dan Chiriac
15 mar 2017 592 vizualizări
Intrecerile au loc la București. Corina Ilinoiu este favorită la medalia de aur, la 400 de metri

La finalul săptămânii la București au loc finalele Campionatului Național la juniori trei. Liceul cu Program Sportiv Focșani va fi reprezentat de două ștafete și două atlete. Antrenorii au mari speranțe în obținerea unor medalii. Corina Ilinou este favorită să câștige cursa de 400 de metri plat, la feminin. De asemenea, ștafeta feminină de 4 X2 tururi este cotată cu șanse importante la o medalie națională. Sportivele sunt pregătite de Marius Batog. Totodată, Andreea Rotaru, pregătită de Gabi Alexandrescu se va lupta pentru medalia de bronz,la aruncarea greutății, în condițiile în care primele două poziții par a aparține unor sportive cu rezultate notabile în ultimul timp. Ștafeta masculină de 4 X 2 tururi speră la rândul său la o medalie la întrecerile din capitală. La finalul săptămânii trecute au avut loc naționalele de juniori II. Ştafeta de 4X400 de metri de la LPS Focşani a devenit campioană naţională. Întrecerile naţionale au avut loc la Bacău. Sportivii sunt pregătiţi de Gabi Alexandrescu, Gicu Alexandrescu şi Marius Batog. Componenţa ştafetei este următoarea: Ionuţ Olteanu, Costel Ocheanu, Cătălin Gârleanu şi Mihai Vasiliu. La ştafetă fete, 4X 400 d emetri, LPS Focşani s-a clasat pe locul patru. Mihai Vasiliu a obţinut medalia de bronz la 400 de metri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.