Sport

Karateka au urcat pe podium la naţionalele de la Bucureşti

Dan Chiriac
7 mar 2017 1596 vizualizări
34 de medalii au obţinut sportivii focşăneni

Karatiștii de la CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, au câștigat 14 medalii la Campioinatul Național pentru copii, minicadeți, cadeți, care a avut loc la București în Sala Apollo la sfârșitul săptămânii.De asemenea, CS Unirea Focşani a câştigat 2o de medalii: şase de aur, cinci de argint şi nouă de bronz. Sportivii sunt antrenaţi de Aurel Giurgea. În total, sportivii focșăneni s-au întors acasă cu opt titluri de campioni ai României și medaliile de aur, nouă titluri de vicecampioni și medalii de argint, și 15 medalii de bronz. Medalii obţinute de CSM 2007 au fost: Sebastian Condruz la kumite minicadeți -45 kg și Andrei Ungureanu, la sambon kumite copii 2 – 30 kg. Condruz are și o medalie de bronz la kata minicadeți iar Ungureanu, tot bronz, la kata copii 2-6 kyu. Medalii de argint: sensei Daniel Fusaru, la kata seniori, Raluca Pop, la kumite copii 3, Dragoș Pantazică, la kumite juniori +73 kg. și George Dochioiu, la kumite tineret +75 kg. Medalii de bronz: Andreea Arginteanu, la kata tineret și kumite open, Dorinel Ciolan, la kumite juniori -70 kg., Daniel Mihai, la kumite minicadeți -45 kg., Alexandru Radu, la sanbon kumite +35 kg., Andrei Manole, la sanbon kumite -53 kg. De la CS Unirea Focşani pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat: Răzvan David, locul I tineret la kumite, Diana Niţescu, locul I juniori-kata, Maria Sima, locul I cadeţi-kata, Gabriela Donici, locul I minicadeţi-kumite, Octavian Cotea, locul I minicadeţi-kata, Vlad Pamfil, locul I minicadeţi-kumite. Cosmin Neagu a ocupat locul II şi III-kumite şi kata, Ailyn Chirculescu, locul II minicadeţi-kata, Bogdan Metileanu-locul III-kumite, Darius Creţu, locul III copii-kata, Flaviu Filote, locul II copii-kumite, Gabriel Marin, locul III-kumite, Vlad Pamfil, locul III-kata, Ciprian Merloiu, locul II-kata, Gabriela Donici, locul III-kata, Petru Burduja, locul III juniori la kata şi kumite, Zenaida Vornicescu, locul II junioare-kata. Sportivii sunt pregătiţi de Aurel Giurgea. La Campionatul Național au participat peste 800 de sportivi de la cluburi din toată țara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.