Sport

Băiatul cel rău a dat lovitura

Ziarul de Vrancea
3 mar 2017 1031 vizualizări
La Acapulco, australianul Nick Kyrgios, cunoscut pentru gesturile sale excentrice, l-a învins pe marele favorit, Novak Djokovic

În sferturile de finală ale turneului de tenis masculin la Acapulco,dotat cu premii în valoare totală de 1.469.745 de dolari, marele favorit, sarbul Novak Djokovic, a fost eliminat de către australianul Nick Kyrgios (17 ATP), după un meci de o oră şi 47 de minute. Kyrgios s-a impus cu scorul de 7-6, 7-5, după o oră şi 47 de minute. În semifinale, Nick Kyrgios îl va întalni pe americanul Sam Querrey (40 ATP) care a trecut, cu scorul de 6-1, 7-5, după o oră şi şapte minute, de austriacul Dominic Thiem (9 ATP), deţinătorul trofeului. În cealaltă semifinală se vor întalni croatul Marin Cilic (8 ATP) şi spaniolul Rafael Nadal (6). În sferturi, Cilic a beneficiat de neprezentarea americanului Steve Johnson (26 ATP), în timp ce Nadal a trecut, cu scorul de 7-6 , 6-3, după o oră şi 57 de minute, de japonezul Yoshihito Nishioka (86).
* Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calficat în semifinalele turneului de 500 de puncte de la Dubai. Tecău şi Rojer au acces în semifinale după retragerea perechii Philipp Kohlschreiber/Florian Mayer (Germania), previzibilă după ce Mayer s-a retras şi din concursul de simplu. Primii finalişti ai turneului sunt indianul Rohan Bopanna şi polonezul Marcin Matkowski, care au trecut de perechea Guillermo Garcia / Leandro Paes (Spania / India) cu 6-3, 3-6, 10-6. Primul finalist la simplu este spaniolul Fernando Verdasco, învingător cu 7-6, 5-7, 6-1 în faţa olandezul Robin Haase. Verdasco va juca finala cu marele favorit, Andy Murray, care a dispus cu 7-5, 6-1 de francezul Lucas Pouille, cel care l-a eliminat în turul II pe Marius Copil.
* Tanăra jucătoare Georgia Crăciun (800 WTA) are o evoluţie excelentă în finala turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari. După ce a eliminat, în sferturi,  o fostă jucătoare de Top 10, ucraineanca Aliona Bondarenko, Georgia s-a calificat în finală, dispunand cu 6-2, 6-3 după o oră şi 16 minute de o altă ucraineancă, Aliona Fomina (543). În finală, romanca o va întalni pe jucătoarea austriaca Pia König (425), care a eliminat-o pe rusoaica Anastasia Frolova. De asemenea, Georgia Crăciun şi Ilona Ghioroaie au caştigat proba de dublu, învingand cu 6-1, 6-4 echipa rusă Anastasia Frolova/Aliona Tarasova.
Sferturi de finală în turneul WTA de la Acapulco: Christina McHale (SUA) – Monica Puig (Porto Rico) 6-2, 6-2; Kristina Mladenovic (Franţa) – Kirsten Flipkens (Belgia) 6-4, 6-3; Lesia Ţurenko (Ucraina) – Jelena Ostapenko (Letonia) 6-3, 7-6; Mirjana Baroni (Croaţia) – Pauline Parmentier (Franţa) 6-2, 6-3; Semifinale: Baroni - Ţurenko, McHale – Mladenovic.
Sferturi la Kuala Lumpur: Ashleigh Barty (Australia) – Zhang Kailin (China)  6-0, 7-6; Han Xinyun (China) – Wang Qiang (China) 6-7, 6-2, 6-4; Magda Linette (Polonia) – Duan Yingying (China) 7-6, 4-6, 6-1; Nao Hibino (Japonia) – Lesley Kerkhove (Olanda) 7-6, 6-3.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.