Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Se vand biletele ca painea caldă

Ziarul de Vrancea
1 mar 2017 1150 vizualizări
Peste 15.000 de bilete au fost achiziţionate pentru meciul Romania-Danemarca, la o oră şi jumătate după ce au fost puse în vanzare, anunţă FRF. Site-ul federaţiei notează că biletele de la zona VIP au fost epuizate.

Stadionul "Cluj Arena" are o capacitate de 30.201 locuri, dar înainte de a se comercializa biletele s-a ţinut cont de măsurile de securitate prevăzute de lege. Astfel, au mai rămas bilete pentru peluze - 35 lei şi tribuna I şi a II-a: 100 lei. Tichetele de la VIP, cu preţuri de 3.500 de 4.400 de lei au fost epuizate. FRF a pus în vanzare, ieri, biletele pentru meciul Romania - Danemarca de la Cluj-Napoca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Copil şi Mergea, eliminaţi la Dubai

Marius Copil (124 ATP),  venit din calificări, a fost învins, ieri în 57 de minute, cu scorul de 1-6, 4-6, de francezul Lucas Pouille (15 ATP) în optimile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Dubai, cu premii de 2,6 milioane de dolari.  Francezul a condus cu 5-0 în primul set, adjudecat cu 6-1, în 23 de minute. în actul secund, Copil a avut 1-0 şi 2-1, dar Pouille, finalist anul trecut la Bucureşti, a reuşit break-ul la 2-2 şi a încheiat setul cu 6-4. Copil şi-a creat patru mingi de break, dar nu a reuşit să profite de niciuna dintre ele. Romanul a reuşit doar 3 aşi, faţă de 6 ai adversarului, şi a comis trei duble greşeli, faţă de două ale lui Pouille. În proba de dublu, perechea Florin Mergea/Viktor Troiţki (Romania/Serbia) a fost eliminată de perechea formată din indianul Rohan Bopanna, fost partener al lui Mergea, şi polonezul Marcin Matkowski, cu scorul de 3-6, 4-6, după 56 de minute de joc.

Bicfalvi, decisiv pentru Ural

Mijlocaşul Eric Bicfalvi a marcat două goluri şi a transformat şi o lovitură de departajare, în meciul caştigat pe teren propriu de formaţia sa, FC Ural Ekaterinburg, scor 4-3, la loviturile de departajare, cu FC Krasnodar, în sferturile de finală ale Cupei Rusiei.  Bicfalvi a fost integralist şi a marcat în minutele 52 şi 65, în meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, după prelungiri. De remarcat faptul că echipa Krasnodar a condus cu 3-0 în min. 33, după golurile lui Smolov (‘2) şi Claesson (’14, ’33). Iliin a redus din handicap (’35), iar cele două goluri ale lui Eric au trimis meciul în prelungiri, fază în care Danţev de la gazde a fost eliminat. Bicfalvi a transformat prima lovitură de departajare, urmat de Manuciarian, Emelianov şi Fidler. Pentru Krasnodar au transformat Claesson, Laborde şi Granqvist, ratand Ramirez şi Smolov. FC Ural va întalni în semifinale pe Rubin Kazan.

Toşca a comis-o, colegii l-au salvat

Formaţia Betis Sevilla, cu Alin Toşca pe teren tot meciul, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Malaga, în etapa a XXV-a a campionatului spaniol La Liga. Fundaşul roman a dat o pasă slabă la propriul portar, în minutul 39, iar Pablo Fornals a interceptat balonul şi a marcat, deschizand scorul. Din fericire pentru Toşca, Betis a întors scorul în repriza a doua, prin golurile înscrise de Jonas Martin ('48) şi Antonio Sanarabia ('74). În urma acestui rezultat, Betis a urcat pe locul 14, cu 27 de puncte, iar Malaga a coborat pe 15, cu 26 de puncte.


Atleţi romani la Europene

Delegaţia Romaniei, formată din 13 atleţi – patru băieţi şi nouă fete – a plecat ieri, la Belgrad, unde vor avea loc Campionatele Europene în sală, între 3 şi 5 martie, obiectivul tricolorilor fiind caştigarea unei medalii şi trei clasări pe locurile IV-VI Lotul Romaniei pentru CE de atletism de la Belgrad este format din următorii sportivi: Petre Rezmiveş (60 m), Cosmin Dumitrache (60 m garduri), Marius Dumitrache (înălţime), Andrei Gag (greutate), Bianca Răzor (400 m), Claudia Bobocea (1500 şi 3000 m), Florina, Florina Pierdevară (1500 m), Ancuţa Bobocel (3000 m), Anamaria Nesteriuc (60 mi garduri), Angela Moroşanu (lungime), Cristina Bujin, Elena Panţuroiu (triplusalt). Lenuţa Burueană (greutate).  Competiţia este programată a se desfăşura în 3-5 martie.

Premii mari la CN de judo

Campionatele Naţionale de judo individual seniori vor avea loc la Cluj, în 4 şi 5 martie, iar caştigătorii vor fi premiaţi după mulţi ani, la această ediţie suma totală fiind de 100.000 de lei. ”Acum mulţi ani mai aveam premieri, dar în niciun caz atat de mari. Se întampla pe vremea cand actualul preşedinte al IJF, Marius Vizer, conducea federaţia noastră. Acum s-a reuşit ceva extraordinar prin această sumă totală pentru premieri, de 100.000 de lei, banii provenind din partea unor firme din Cluj, care susţin evenimentul nostru”, a declarat, pentru News.ro, antrenorul lotului olimpic feminin şi, totodată, vicepreşedintele FR Judo, Florin Bercean. La această competiţie, programată în 4 şi 5 martie la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, vor participa aproximativ 250 de sportivi din întreaga ţară.

Putin neagă evidenţa

Preşedintele Vladimir Putin a negat existenţa unui program de dopaj sponsorizat de stat în Rusia. "În Rusia, noi nu am avut niciodată, nu avem şi sper că nu vom avea un program de dopaj sponsorizat de stat. Dimpotrivă, va exista numai o luptă împotriva dopajului", a declarat Putin, în timpul unei vizite efectuate la Krasnoiarsk. Liderul de la Kremlin a recunsocut totuşi că au existat cazuri individuale de sportivi dopaţi în trecut, care au arătat că actualul sistem nu funcţionează. Un nou sistem de control antidoping va fi pus în practică, a adăugat el. La începutul anului, Asociaţia Agenţiilor Naţionale Antidoping (NADO) a anunţat că vrea ca Rusia să fie exclusă din toate competiţiile, inclusiv de la Cupa Mondială de fotbal care va fi găzduită chiar de ruşi în 2018. NADO propune ca o astfel de sancţiune să fie valabilă pană cand Rusia va demonstra că a adoptat şi implementat un sistem antidoping credibil.

Zozulia poate ajunge în America

FIFA îi permite atacantului ucrainean Roman Zozulia să se legitimeze la un al patrulea club în acest sezon, iar fotbalistul ar putea ajunge în campionatul nord-american MLS. FIFA era de acord şi cu revenirea lui Zozulia la Dnipro Dnipropetrovsk, însă clubul ucrainean nu poate efectua transferuri, fiind sancţionat de UEFA pentru probleme financiare. El a mai fost legitimat la Betis Sevilla şi Rayo Vallecano. La începutul lunii februarie, Zozulia a fost împrumutat de la Betis la Rayo Vallecano, în liga a doua, unde joacă Răzvan Raţ, dar fanii madrileni i-au refuzat prezenţa, acuzandu-l de afiliare la organizaţii naziste.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.