Sport

Un fost jucător de la ACS Odobeşti joacă în Franţa

Dan Chiriac
1 mar 2017 891 vizualizări
Acesta este antrenat de un portughez la USB Beichevelle

Valentin Durţan, un fost jucător al echipei ACS Odobeşti, evoluează în prezent în Franţa, într-o divizie regională de lângă Bordeaux. Acesta a plecat în Franta la fratele său şi a dat probe la o echipă din zona Bordeaux,  USB Beichevelle. Jucătorul a trecut cu bine testele şi este titular la aceată formaţie, pregătită de un portughez. "Am avut meci acum două săptămâni în şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei. Am fost învinși cu 1 la 0 de echipa Bergerac, echipă în prezent în liga a doua. Aceasta va juca în curând cu Lille în optimile de finală ale Cupei Franţei. Mă simt foarte bine aici, mă bucur enorm. Este un vis pentru mine, când eram copil îmi doream enorm să evoluez la o echipă din România, până într-un final am reușit să evoluez la ACS Odobești. Îi mulţumesc lui Lucian Balalaci,  fără ajutorul și încrederea lui nu ajungeam unde sunt, dar şi antrenorului Marian Gurău, un om care a avut încredere în mine. Cel mai mare regret la echipa ACS Odobești este că am pierdut finala cupei faza județeană contra celor de la Dumbrăveni. Din păcate, Marian Gurău nu s-a putut bazat pe mine în acel meci, îmi doream enorm să joc acel joc. În prezent evoluez la echipa franceză USB Beichevelle. Am un antrenor portughez care se bazează pe mine la orice meci", ne-a spus Vali Durţan. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş central. (D.C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.