Sport

Tânăr de 22 de ani din Boloteşti plecat la tratament, mort într-un spital în Italia

Dan Chiriac
22 feb 2017 13701 vizualizări
Ovidiu Mustaţă juca fotbal la echipa Sanorom Bolotești, patronată de viceprimarul comunei Romică Corozanu, tânărul fiind considerat un fel de "copil de suflet" al acestuia

Tragedie la Boloteşti .Cu nefericit protagonist un tânăr de 22 de ani fotbalist la o echipă de minifotbal din comună, patronată de viceprimarul acesteia Romică Corozanu.Ovidiu Mustaţă  a murit într-un spital în Italia.Conform unor surse neoficiale din anturajul tanărului care-a sfarşit tragic ,Ovidiu suferea de mai multă vreme de o boală gravă iar o complicaţie apărută la nivelul rinichilor i-ar fi cauzat moartea  în  spitalul menţionat din Italia unde plecase sprijinit şi de viceprimarul  Corozanu,şi unde spera să-şi găsească vindecarea. Evoluţia bolii nemiloase s-a dovedit însă în final ,din păcate, una explozivă.

Actualizare 22.02.2017 ora 12,00:

Lumea minifotbalului din Vrancea este in doliu. Ovidiu Mustaţă, un tânăr jucător de minifotbal care evolua pentru echipa EFA Pietroasa în cadrul competiţiei Cupa Sanorom organizată anual la Boloteşti, a murit la numai 22 de ani. El suferea de o afecţiune renală şi s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Roma, fiind supravegheat îndeaproape de mama sa, care munceşte în Italia. Joia trecută, s-a simţit rău, iar patronul echipei de minifotbal Sanorom Boloteşti, Romică Corozanu (n.r. viceprimarul comunei Boloteşti) a decis să-l trimită la o clinică din Vatican, în Italia. Ulterior, în urma investigaţiilor medicale, s-a constatatOvidiu avea şi o afecţiune cardiacă. „A fost ca şi copilul meu, am ţinut enorm şi l-am ajutat pe acest copil deoarece era ascultător, sărea în ajutor şi avea un bun simţ ieşit din comun. Dumnezeu să-l odihnească în pace“, ne-a declarat Romică Corozanu, viceprimarul comunei Boloteşti. De altfel, la puţine momente după ce a aflat de vestea dispariţiei lui Ovidiu Mustaţă, Romică Corozanu a postat un mesaj pe Facebook: „Cuvintele nu îşi mai au rostul, orice aş spune nu te mai aduce înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai chinuiţi oameni pe care i-am cunoscut. Am încercat să te ajut, am crezut că în Italia ai mai multe şanse, dar boala a învins. Dumnezeu să te odihnească în pace“. Ovidiu Mustaţă îşi va dormi somnul de veci într-un cimitir din Italia. Deși inițial, potrivit declarațiilor viceprimarului din Bolotești, tânărul urma să fie înmormântat în Italia, într-un mesaj trimis redacției, familia a infirmat această informație.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.