Sport

Primăria Panciu organizează ”Cupa oraşului la minifotbal de sală”

Mihai Boicu
16 feb 2017 911 vizualizări
Sambătă va începe la Panciu cea de-a VI-a ediţie a „Cupei Oraşului Panciu la Minifotbal de Sală“.

Competiţia este organizată de Primăria Panciu. Deschiderea oficială va avea loc la ora 13.30, în Sala de Sport a Oraşului Panciu - din spatele Staţiei de Pompieri - unde se vor desfăşura toate meciurile incluse în programul competiţiei. Anul acesta, la start s-au înscris 10 echipe - Primăria Panciu, Poliţia Oraşului Panciu, Jandarmeria Panciu, Pompierii Panciu, Ambulanţa Panciu, Romstar Panciu, Sibi Team Panciu, Tricotton Panciu, Vincon şi Everest Panciu. „Şi în 2017, Primăria Oraşului Panciu continuă tradiţia de a organiza «Cupa Oraşului Panciu la Minifotbal de Sală», o competiţie sportivă mult aşteptată de iubitorii sportului rege! Anul acesta, 10 echipe vor lupta pentru marele trofeu. Sunt sigur că vom avea parte de un spectacol fotbalistic de calitate şi urez mult succes tuturor participanţilor! Cei mai buni să caştige!“, a declarat primarul Iulian Nica. „Cupa Oraşului Panciu la Minifotbal de Sală“ se va desfăşura în perioada februarie-aprilie 2017. (M. B.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.