Sport

Extratereştrii au coborat pe Pămant

Ziarul de Vrancea
15 feb 2017 750 vizualizări
PSG- Barcelona 4-0 şi Benfica - Borussia Dortmund 1-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor

Optimile de finală ale Ligii Campionilor au început cu o surpriză de proporţii. Echipa FC Barcelona, cu toate stelele din atac, Messi, Neymar şi Suarez, a fost învinsă la Paris, scor 0-4, de către Paris Saint-Germain. Parizienii, care nu au un sezon nemaipomenit (locul al doilea în Ligue 1) au umilit-o pe Barcelona, marcand de patru ori, prin Angel Di Maria (‘18, ‘55), Julian Draxler (‘40), Edinson Cavani (‘72), şi ratand şi alte ocazii de gol. Parizienii, care nu au un sezon nemaipomenit (locul al doilea în Ligue 1) au umilit-o pe Barcelona, marcand de patru ori, prin Angel Di Maria (18, 55), Julian Draxler (40), Edinson Cavani (72), şi ratand şi alte ocazii de gol. Matuidi a avut prima ocazie (‘11), dar ter Stegen a apărat, însă nu a mai putut face nimic în minutul 18, cand Di Maria, care a împlinit 29 de ani chiar în ziua meciului, a deschis scorul din lovitură liberă. Barça a ratat o mare şansă de egalare, prin André Gomes (27). PSG şi-a dublat avantajul prin germanul Draxler (‘40), după o minge recuperată de Rabiot din picioarele lui Messi, italianul Verratti fiind servant la acest gol. Un alt sărbătorit al zilei, dar cu un an mai varstnic, Cavani, a trecut şi el pe langă gol, în debutul reprizei secunde (‘49), dar Di Maria a ridicat scorul al 3-0 (‘55), cu un şut de la 25 de metri, la vinclu. Cavani şi-a trecut în cele din urmă numele pe lista marcatorilor (‘72). Catalanii au trecut pe final pe langă golul de onoare, dar Neymar (‘79) nu a nimerit poarta, iar Umtiti (‘84) a trimis mingea în bară din poziţie ideală. Barcelona are şanse extrem de mici de a întoarce acest scor în returul din 8 martie, cu atat mai mult cu cat la PSG vor reveni două piese de bază, Thiago Silva şi Thiago Motta. Campioana Spaniei nu a putut conta în acest meci pe Vidal (indisponibil pentru restul sezonului) şi pe Javier Mascherano.
În celălalt meci disputat marţi, Benfica s-a impus la Lisabona, scor 1-0, în meciul cu Borussia Dortmund prin reuşita lui Mitroglou, din minutul 49. Zece minute mai tarziu, Borussia a avut un penalty, pe care l-a ratat Aubameyang. (AGERPRES)


CAS
Cavani, al doilea după Messi
Atacantul uruguayan Edinson Cavani a marcat al şaptelea său gol în actuala ediţie a Ligii Campionilor la fotbal, urcand astfel pe locul secund în clasamentul golgeterilor, dominat în continuare de argentinianul Lionel Messi, cu zece reuşite Cavani a reuşit să marcheze pe Parc des Princes chiar în ziua în care a împlinit În ierarhia all-time a marcatorilor din Champions League continuă să conducă portughezul Cristiano Ronaldo, cu 96 de goluri, pană la meciul de aseară cu Napoli.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.