Sport

Suarez pierde finala

Ziarul de Vrancea
8 feb 2017 696 vizualizări
Barcelona s-a calificat în ultimul act al Cupei Regelui Spaniei, dar uruguayanul a fost eliminat în min. 90 * mai mult, el a fost reclamat că a făcut remarci la adresa arbitrajului şi poate primi o pedeapsă mai aspră

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins echipa Atletico Madrid, cu scorul general de 3-2. După 2-1 în tur, pe stadionul Nou Camp, Suarez a deschis scorul în min. 43, iar Atletico a egalat Gameiro (’83), care cu patru minute în urmă ratase un penalty. Ambele echipe au avut jucători eliminaţi, Sergi Roberto (‘59) şi Luis Suarez (’90)  la FC Barcelona , respectiv, Carrasco la Atletico (‘69). Dintre jucătorii eliminaţi, cel mai nemulţumit a fost Suarez, pentru cumul de cartonaşe galbene.  "Mă distrez pe seama eliminării mele, mă aşteptam. S-a petrecut ceea ce voia arbitrul. Sunt indignat", a declarat Suarez după meci. Suarez a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe şi nu va putea evolua în finala Cupei Spaniei. Anterior, FC Barcelona anunţase că va face apel la decizia arbitrului Gil Manzano de a-i acorda cartonaşul roşu lui Luis Suarez la meciul cu Atletico Madrid. Arbitrul a explicat în raportul de joc, conform presei, că "jucătorul a lovit violent cu braţul un adversar în disputa pentru o minge". Gil Manzano subliniază că Suarez a avut un act de indisciplină, după ce a întarziat să iasă de pe teren. "De asemenea, după eliminare, jucătorul nu a ascultat indicaţiile arbitrului de rezervă şi a stat pe scările de acces în tunelul de la vestiare pană la finalul partidei, deşi i s-a spus în repetate randuri să meargă la vestiare", a mai scris arbitrul, conform “El Mundo Deportivo”. Comisia de Arbitrii l-a reclamat pe uruguayan la Comitetul de Competiţii al federaţiei spaniole, el riscand  pană la trei partide de suspendare. Clubul Atletico a reclamat şi el un gol anulat pentru ofsaid, în min. 59, înscris de Griezmann. Barcelona va întalni în finala Cupei Spaniei, învingătoarea dublei Celta Vigo – Alaves (0-0, în tur, la Vitoria).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.