Sport

Ţiriac o ajută pe Maria

Ziarul de Vrancea
8 feb 2017 1022 vizualizări
Şarapova a primit un wild card la marele turneu de la Madrid

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, aflată în acest moment în stare de suspendare pentru dopaj, a primit un wild card pentru Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory organziat de Ion Ţiriac în capitala Spaniei, între 6 şi 13 mai. "Şarapova a cerut o invitaţie la acest turneu şi, după ce am luat-o în considerare, am decis să-i oferim un wild card. Maria este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani şi o fostă caştigătoare a turneului nostru. A jucat întotdeauna bine la Madrid şi sunt sigur că ea va reveni pe teren foarte motivată şi sperăm că va evolua bine în primele ei turnee", a declarat directorul Madrid Open, fostul mare tenisman Manuel Santana. În varstă de 29 de ani, Şarapova s-a impus la Madrid în 2014, cand a învins-o, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Simona Halep, în finală. în acest moment, Halep este deţinătoarea trofeului la Caja Magica.
Maria Şarapova, fostă numărul 1 mondial, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, în 26 aprilie, prima zi după expirarea suspendării primite la începutul anului trecut pentru folosirea de substanţe interzise. Şarapova a caştigat de trei ori consecutiv acest turneu, în perioada 2012-2014.  Federaţia Internaţională de Tenis a decis la 8 iunie 2016 suspendarea Mariei Şarapova pentru doi ani, începand cu 26 ianuarie, data primului test pozitiv. La 4 octombrie 2016, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus la 15 luni suspendarea de doi ani dictată de Federaţia Internaţională de Tenis jucătoarei ruse Maria Şarapova pentru dopaj. Astfel, ea va putea reveni pe teren din 26 aprilie 2017.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.