Sport

Cupa Unirii la baschet, la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”

Mihaela Vlădescu
30 ian 2017 1572 vizualizări
La Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focşani au continuat zilele trecute activităţile dedicate zilei de 24 ianuarie, organizate de catedra de educaţie fizică şi sport a unităţii şcolare, în colaborare cu DJTS Vrancea şi Clubul Sportiv Municipal Focşani.

Competiţia sportivă s-a derulat la baschet băieţi, invitate fiind echipele reprezentative ale LPS Focşani - antrenată de profesorul Mihai Petruţ, Liceului de Arte – antrenată de profesorul Florin Danciu şi echipa colegiului gazdă antrenată de profesorul Ionel Ambrosie. Sistemul de desfăşurare a fost sub formă de turneu, jucandu-se cate două reprize de 20 de minute. LPS Focşani a caştigat ambele meciuri cu scorurile de 46-28 cu Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” şi 49-18 cu Liceul de Arte. Echipa gazdă a dispus cu scorul de 32-26 de echipa Liceului de Arte, adjudecandu-şi locul al II-lea. Profesorul Ionel Ambrosie, iniţiatorul şi organizatorul celei de-a VIII-a ediţie a Cupei Unirii la baschet, a înmanat plachetele şi diplomele pe echipe cat şi diplomele personalizate fiecărui jucător, arătand rolul acestor competiţii sportive în cadrul manifestărilor derulate cu ocazia Zilei de 24 ianuarie. Părinţii sportivilor de la LPS, uder 14, participanţi la competiţia sportivă, au fost entuziasmaţi de joc, mai ales că aceştia, la varsta lor sunt înscrişi în campionatul şcolar naţional, cu program diferit de liceele teoretice şi tehnologice, practicand baschet de şase ani, sub conducerea antrenorului Mihai Petruţ. S-au remarcat elevii sportivi Denis Miron, David Antonache, Andrei Bari, Alexandru Meşină. (M.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.