Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Ne-am făcut de ras şi la rugby

Ziarul de Vrancea
15 ian 2017 965 vizualizări
Meciul de rugby dintre echipa Timişoara Saracens şi formaţia Stade Francais, care trebuia să aibă loc sambătă, de la ora 14.00, nu se va mai disputa, astfel că rezultatul va fi decis la masa verde, informează rugby-timisoara.ro.

"Eforturile extraordinare ale staffului nostru nu au fost suficiente. Este şi acesta un semnal pentru cei care poartă responsabilitatea asigurării infrastructurii pentru întreg sportul romanesc. La ora de începere a meciului, căpitanul echipei oaspete a refuzat intrarea pe teren motivand starea precară a acestuia iar oficialii partidei au validat această solicitare. Oficialii celor două echipe împreună cu oficialii partidei (arbitri, observatori) au căutat soluţii preţ de cateva ore pentru disputarea partidei. Din păcate, condiţiile meteo dar şi aspectele logistice implicate au dus spre o singură soluţie - meciul nu se poate juca", se arată pe site-ul echipei timişorene. Cel mai probabil, Timişoara Saracens va pierde jocul cu scorul de 0-28. În plus, este posibil ca echipa să fie penalizată şi financiar, deoarece nu a reuşit să asigure condiţiile de joc. Partida dintre Timişoara Saracens şi Stade Francais conta pentru etapa a cincea a grupei 5 din cadrul Challenge Cup, a doua competiţie intercluburi ca valoare din Europa.

Stanciu înscrie pentru Anderlecht

Formaţia Anderlecht Bruxelles a remizat, sambătă, scor 1-1, cu echipa FC Köln, într-un meci amical în care golul grupării belgiene a fost marcat de Nicolae Stanciu, în minutul 39. Pentru FC Koln a marcat Rausch, în minutul 37. Nicolae Stanciu a fost integralist, iar celălalt roman de la Anderlecht, Alexandru Chipciu, a jucat o repriză.

Neymar mai stă şi pe bancă

Formaţia FC Barcelona a învins, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Las Palmas, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei. Luis Suarez a marcat de două ori şi Lionel Messi, Arda Turan şi Aleix Vidal o dată, iar Neymar a fost rezervă pentru prima dată după un an. Ultima dată, starul brazilian a fost rezervă la o partidă cu Espanyol Barcelona, disputată la 13 ianuarie 2016, în Cupa Spaniei. în actualul sezon, Neymar a fost integralist aproape în toate partidele, cu excepţia a trei jocuri: cu Real Madrid (înlocuit în minutul 88), Celtic ('77) şi Athletic Bilbao ('87). Prin golul înscris, Messi l-a depăşit pe Julio Salinas, care a înscris împotriva a 34 de echipe în primul eşalon din Spania. Starul argentinian a înscris, astfel împotriva a 35 de echipe din La Liga. Lionel Messi le-a avut ca adversare preferate în La Liga pană acum pe FC Sevilla şi Atletico Madrid, cărora le-a înscris goluri de 21 de ori.

Crimă de Mess-Majestate

Directorul centrului de antrenament al clubului FC Barcelona, Pere Gratacos, a fost demis după ce l-a criticat pe atacantul argentinian Lionel Messi. "Barcelona nu este atat de bună doar datorită lui Messi. El este foarte important, dar echipa este cea care caştigă. Fără Neymar, Suarez, Piqué şi ceilalţi, el nu ar mai fi la fel de bun", a declarat Gratacos. Într-un comunicat de presă, oficialii grupării catalane au explicat că afirmaţiile oficialului reprezintă o opinie personală şi nu corespunde cu cea a clubului. Gratacos ocupa funcţia de director al centrului de antrenament al clubului FC Barcelona din 2010.

Cupa Africii a început cu remize

Cupa Africii pe Naţiuni a început, sambătă, cu două remize înregistrate în grupa A, scor 1-1 la meciurile Gabon - Guineea Bissau şi Burkina Faso - Camerun. La a doua partidă a zilei, nu s-au intonat imnurile naţionale, din cauza unei probleme tehnice. La meciul Gabon - Guineea Bissau, disputat la Libreviille, au marcat Aubameyang ('52) şi Soares ('90^1). Tot la Libreville a avut loc partida Burkina Faso - Camerun, marcatorii fiind Moukandjo ('35) / Dayo ('75). .


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.