Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I Budescu, aproape de Şumudică

Ziarul de Vrancea
11 ian 2017 734 vizualizări
Antrenorul Astrei crede că îl poate convinge pe atacant să revină la Astra * Craiova şi Botoşani, active pe piaţă

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, miercuri, că este aproape să-l convingă pe mijlocaşul Constantin Budescu să continue la Astra Giurgiu, adăugand că preşedintele Dani Coman discută cu doi atacanţi din străinătate, unul de la o echipă din Top 3 din Turcia, iar celălalt, un brazilian, de la o formaţie din Serie A."Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult, în ceea ce îl priveşte pe Budescu. Pe mine m-a ajutat Budescu să devin unul dintre cei mai buni antrenori, ca rezultate. Am o datorie morală faţă de acest jucător. El are o ofertă de Steaua Roşie, o am şi eu pe mail, o propunere mult peste ce poate oferi orice echipă din Romania. Dar încercăm să ne ridicăm şi noi mult peste nivelul fotbalului romanesc în ceea ce priveşte remuneraţia lui. Cred că rivalizează cu cea făcută de Steaua. Este poate identică cu cea de la Steaua. Eu cred că-l deturnez şi îl aduc către Astra", a declarat Şumudică, la Digi Sport. 

* Jucătorii Radoslav Dimitrov (fost la FC Botoşani), Nusmir Fajic (Xinjiang Tianshan Leopard, liga a doua chineză) şi Bogdan Bucurică (fost la Concordia Chiajna) vor evolua la echipa CSU Craiova, a anunţat, ieri,  antrenorul Gheorghe Mulţescu. CS Universitatea Craiova se află în aceste zile în cantonament în Malta.

* FC Botoşani a anunţat, miercuri, transferurile atacantului Benjamin Kuku de la ASA Targu Mureş şi al mijlocaşului Laurenţiu Buş, care ultima oară a evouluat în Israel la Hapoel Ramat HaSharon.  în varstă de 21 de ani, Kuku s-a născut în Nigeria şi a ajuns în Romania în anul 2013, la Armatura Zalău. De acolo a luat drumul spre Targu Mureş, care l-a împrumutat mai apoi la Clinceni. A revenit însa la ASA şi a făcut reuşit să marcheze două goluri: unul în poarta Stelei, iar celălalt chiar împotriva celor de la FC Botoşani.  Pe langă Kuku, la FC Botoşani va ajunge şi Laurenţiu Buş (29 de ani), care a mai trecut pe la Targu Mureş, FC Rapid, Oţelul Galaţi, iar în ultima perioadă a jucat în liga secundă din Israel, la Hapoel Ramat HaSharon..

* Formaţia CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a renunţat la serviciile jucătorilor Laszlo Hodgyai şi Cornel Ene. Hodgyai venise la CFR în vara anului trecut, iar Ene era legitimat din 2012, fiind împrumutat de-a lungul vremii la mai multe echipe.

* Clubul Pandurii Targu Jiu l-a prezentat, ieri, pe Flavius Stoican ca antrenor principal al echipei, fostul dinamovist înlocuindu-l în această funcţie pe tehnicianul Petre Grigoraş. Flavius Stoican a condus, ieri dimineaţă un prim antrenament al lotului de 40 de jucători care sunt prezenţi în această perioadă pentru o acţiune de definitivare a lotului cu care antrenorul va aborda pregătirea de iarnă. Stoican va fi ajutat de antrenorul secund Dorian Gugu şi de antrenorul cu portarii Vali David. Noul tehnician al gorjenilor a antrenat ultima dată în Republica Moldova, pe Zimbru Chişinău, între mai şi septembrie 2016.

* Directorul sportiv al clubului ASA Tîrgu-Mureş, Daniel Stanciu, şi-a reziliat de comun acord contractul cu conducerea grupării clasate pe ultimul loc în Liga I. Stanciu a mai activat ca director sportiv la ASA Targu Mureş în perioada iunie 2013 - decembrie 2014, formaţia reuşind în acest interval promovarea în Liga I. El revenise în conducerea clubului din Targu Mureş la 30 martie 2016.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.