Sport

ST: Mişcări de trupe în Liga I CFR îl repatriază pe Deac

Ziarul de Vrancea
10 ian 2017 1354 vizualizări
Dinamo a visat degeaba la Cernat, Botoşani şi Gaz Metan s-au întărit

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, ieri, că mijlocaşul Claudiu Bumba va evolua la echipa antrenată de Vasile Miriuţă după ce s-a despărţit de Hapoel Tel Aviv. Mureşan a adăugat că atacantul Ciprian Deac ar putea reveni la CFR Cluj dacă îşi va rezilia contractul cu Tobol din Kazahstan. . Mureşan a afirmat că nu se pune problema ca mijlocaşul Antonio Jakolis, transferat în vară la Steaua, să revină la Cluj în cadrul unui schimb de jucători.
*Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că au existat oferte de transfer pentru Steliano Filip, Dorin Rotariu şi Valentin Lazăr, neconcretizate însă, şi că oficialii clubului negociază aducerea francezului Claude Dielna şi a lui Florin Cernat. . Fundaşul francez Claude Pierre Marie Dielna, 29 de ani, împrumutat în sezonul trecut de la Sheffield Wednesday la Slovan Bratislava, a fost coleg cu managerul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, la Ajaccio. În schimb, Cernat, jucător dorit de Dinamo, şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari.
* Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a anunţat, marţi, achiziţionarea portarul Alberto Cobrea şi a mijlocaşului Alin Carstocea, dar şi despărţirea de jucătorii Victoraş Astafei, Istvan Fülöp şi Alexandru Ichim,. Portarul Alberto Cobrea (26 de ani), care a venit liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo Bucureşti, a semnat o înţelegere pe doi ani şi jumătate. Mijlocaşul Alin Carstocea (24 de ani), care a evoluat ultima dată la Poli Timişoara, a semnat un contract pe trei ani. Dintre cei trei jucători care au plecat de la FC Botoşani, Victoraş Astafei va semna cu o formaţie din Malaysia, iar Istvan Fülöp va juca la echipa Diosgyori VTK din Ungaria. Pentru Fülöp FC Botoşani va încasa 700.000 de euro şi 15 la sută dintr-un viitor transfer.
* Oficialii clubului Gaz Metan Mediaş au anunţat, ieri, pe site-ul oficial, achiziţionarea fundaşilor Akaki Khubutia şi Bernard Onanga Itoua, care au semnat contracte valabile pană la sfarşitul actualului sezon. Georgianul Akaki Khubutia (30 de ani), care a jucat ultima dată la Dinamo Tbilisi, a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş în perioada 2009-2012. Congolezul Bernard Onanga Itoua (28 de ani) a jucat ultima dată la formaţia elenă Platanias. El a fost la Mediaş şi în toamna trecută, însă a plecat la scurt timp. Suspiciunile existente la momentul respectiv cu privire la starea sa de sănătate nu s-au adeverit. El a făcut la începutul săptămanii vizita medicală.
* Clubul Concordia Chiajna a anunţat, ieri, că a obţinut serviciile mijlocaşului Valentin Munteanu, în varstă de 27 de ani, care a jucat ultima dată la Pandurii Targu Jiu. Munteanu s-a alăturat lotului Concordiei Chiajna şi a afectuat deja primele antrenamente sub conducerea lui Dan Alexa. De-a lungul carierei, Munteanu a mai jucat pentru formaţiile Academica Argeş, Farul Constanţa şi Dunărea Galaţi. Fotbalistul era legitimat la Pandurii din 2015.
* CSU Craiova a anunţat că a încetat colaborarea cu fotbalistul Olivian Surugiu, rezilierea contractului fiind hotărată de comun acord cu jucătorul. Mijlocaşul în varstă de 26 de ani a revenit  în primăvara anului trecut la prima echipă a CSU Craiova. în actualul sezon a evoluat în şase meciuri şi a înscris un gol, în Cupa Romaniei, contra echipei Dacia Unirea Brăila. Totodată, Marin Dună (49 ani) a fost cooptat în staff-ul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, ca antrenor secund.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.