Home | Sport | Kir Kyros îl regretă pe Balaj

Kir Kyros îl regretă pe Balaj

Publicat de 186 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Kir Kyros îl regretă pe Balaj

Preşedintele CCA nu-i poate satisface pretenţiile arbitrului recent retras decat la pachet cu alţi “fluieraşi” de elită

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbtrilor, Kyros Vasaras, afirmă că în opinia sa nu este tarziu ca arbitrul Cristian Balaj să revină asupra deciziei de a se retrage din activitatea competiţională, aşteptand o solicitare în scris din partea acestuia. “Potrivit normelor RODAAF, există o procedură standard pentru arbitri internaţionali care doresc să îşi prelungeasca activitatea după limita de varstă de 45 de ani – trebuie să informeze Comisia Centrală a Arbitrilor, în scris, cu privire la intenţia lor. CCA, prin reprezentanţii săi, şi-a exprimat în mod hotărat şi repetat, încă din vara anului 2016, dorinţa ca arbitrul Cristian Balaj să îşi continuie activitatea, acesta fiind delegat la partide interne şi internaţionale, cu excepţia perioadei în care a fost accidentat. Am aşteptat decizia lui printr-o solicitare oficială, aceasta nu a venit. După partida Dinamo – Astra, am fost informaţi verbal despre intenţia fermă a lui Cristian Balaj de a renunţa la activitatea de arbitraj”, a declarat Vassaras, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.
Preşedintele CCA recunoaşte că a avut discuţii cu Balaj referitoare la pretenţiile financiare ale acestuia şi spune că are în intenţie să creeze un pachet financiar pentru un grup de elită de arbitri, dar atunci cand situaţia financiară a FRF o va permite. “Am fost total surprins de declaraţiile recente făcute de acesta. Se pare că rămane, totuşi, confuz cu privire la planurile sale de viitor. Deşi au fost discuţii informale cu privire la cerinţele financiare personale a lui Cristian Balaj, i-am cerut să trimită o solicitare oficială către CCA, referitoare la această condiţie pe care o pune pentru a-şi prelungi activitatea. Instituţia nu a primit un astfel de document din partea lui cu privire la continuarea carierei de arbitru pentru încă un sezon în «anumite condiţii», după cum invocă. Abordarea CCA este cea care vizează, în sensul unui pachet financiar, un grup de arbitri de elită, nu o singură persoană, proiect pe care îl avem în vedere de multă vreme şi pe care dorim să îl implementăm cand situaţia financiară a fotbalului romanesc va permite acest lucru. Folosesc acest prilej ca sa îi mulţumesc şi să îl felicit din nou pentru întreaga carieră pe Cristian Balaj, îi transmit că pentru mine nu este tarziu să se răzgandească asupra deciziei sale", a mai spus oficialul grec.
Cristian Balaj, 45 de ani, care a renunţat la cariera în arbitraj la finalul anului trecut, a declarat de curand la Dolce Sport că s-a simţit umilit de faptul că nu a primit niciun fel de răspuns din partea conducerii CCA la cererea sa verbală, din punct de vedere financiar, pentru a continua.


Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail