Sport

Alegria Cîmpineanca a învins campioana la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
9 ian 2017 673 vizualizări
Echipa pregătită de Adrian Toma a trecut cu 4-3 de Vrasinter. Champions Pub a întors rezultatul în partida cu Green Team, după ce a fost condusă cu 3-1. Favoritele au avut emoţii în meciurile rundei a doua

Alegria Cîmpineanca şi Vrasinter au oferit cel mai frumos joc al rundei la Cupa Firmelor Vrîncene. Partida desfăşurată duminică seara la Sala Polivalentă a avut de toate, goluri spectaculoase, faze controversate, execuţii deosebite, ratări incredibile. Cele două formaţii au arătat că se pot bate în acest sezon pentru caştigarea trofeului. Vrasinter, campioana ediţiei precedente i-a avut pe teren printre alţii pe Dorinel Popa, Vali Ion, Emil Burcăcel, Cosmin Pasăre, Sergiu Sava, Răzvan Sava, Vali Toader, Florin Nistor, Liviu Dumitriu şi portarul Gabi Diaconu. Alegria Cîmpineanca i-a trimis pe teren pe portarul George Sîrbu şi pe jucătorii de camp Gabriel Vlase, Cosmin Postolache, Adrian Olteanu, Costel Chiriţă, Claudiu Ionescu, Adrian Toma, Remus Popa. Numai din lecturarea celor două loturi te puteai aştepta la un meci foarte interesant. Aşa a şi fost! Claudiu Ionescu, fostul jucător de liga întai, a reuşit să deschidă scorul, dar Valentin Ion, recent întors acasă de la AFC Hărman a egalat la 1. Cosmin Postolache a dus scorul la 2-1, dar Vali Ion a restabilit egalitatea după ce a transformat un penalty, fază ce a născut controverse. Repriza a doua a vut doi eroi, ambii de la echipa manageriată de omul de afaceri Constantin Nistoroiu. Portarul George Sîrbu a avut cateva intervenţii spectaculoase, ţinandu-şi echipa în joc. În atac, Remus Popa, intrat din postura de rezervă, a înscris de două ori. Între cele două reuşite Răzvan Sava a reuşit să egaleze la 3. Formaţia pregătită de Adrian Toma a acumulat astfel patru puncte şi a trecut cu brio de cele două partide foarte grele din startul turneului cu Center Vet şi Vrasinter. De partea opusă, Vrasinter a arătat ca o formaţie puternică ce se va lupta cu siguranţă pentru primul loc şi în acest an. 

Au întors rezultatul de la 1-3

Un alt meci interesant a opus Green Team şi Champions Pub. Echipa antrenată de Gabriel Cosma, formată în majoritate din jucători de la Podgoria Coteşti, a evoluat mai bine în prima repriză şi a condus cu 3-1. Champions Pub, alcătuită din fotbalişti de la vicecampioana de toamnă din Superliga Altdorf Tehnik, Victoria Gugeşti, a reuşit o frumoasă revenire, învingand la final cu 4-3. Eroul partidei a fost atacantul Nicuşor Chirică, care a marcat decisiv în poarta adversarilor. Încercările din final al celor de la Green Team, care au atacat inclusiv cu portarul, nu au dat rezultate. Ultimul joc al rundei a doua a opus Progresul Focşani şi Unirea Milcovul. Meciul a fost tensionat, mai ales pe final, cand ambele echipe şi-au dorit victoria. Pană la urmă, cele două combatante au trebuit să se mulţumească cu cate un punct, rezultatul final fiind 3-3. 

Favoritele au avut emoţii

Primul meci disputat duminică a adus şi o primă semi-surpriză. Center Vet, o echipă cu jucători de valoare în teren, nu a reuşit să învingă pe AS Suraia. Surăienii au condus cu 3-2 pană aproape de final, dar Ciubotaru a adus egalarea în minutul 56. Scorul final, 3-3, este conform cu realitatea din teren. Derby-ul rundei a opus Voinţa Deep Serv şi FC Mărăşeşti. Scorul final, 3-2, a adus al doilea succes în turneu pentru formaţia condusă de Marian Spînu. Două partide din cadrul Cupei Firmelor Vrancene au fost amanate din cauza vremii nefavorabile. Vineri trebuia să se dispute partida restantă din cadrul primei etape a Cupei Firmelor Vrancene la minifotbal. FC Mărăşeşti şi Lăutarii urmau să se dueleze la Sala Polivalentă. Condiţiile meteo nefavorabile i-au impiedicat pe jucătorii din Mărăşeşti să ajungă la Focşani, astfel încat jocul a fost amanat pentru a doua oară. De asemenea, duminică, echipa Tractorul Năneşti a anunţat că nu poate ajunge la Focşani, în condiţiile în care drumul spre Focşani a fost închis sambătă, iar duminică era acoperit cu zăpadă şi în pericol de a se bloca oricand din cauza viscolului. Lăutarii au depus o contestaţie, încercand să caştige jocul la masa verde. Aceasta va fi analizată de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea. Cupa Firmelor Vrîncene este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, condusă de Jani Oltianu împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmand ca în semifinală să se joace după sistemul 1-3, 2-4. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.